Aktia Kulutusluotto - joustoa arkeen

Lainaa silloin kun tarvitset. Aktian kulutusluotto joustaa sinun tarpeittesi mukaan ja sopii kaikille kukkaroille ja kaikkiin unelmiin.

Oletko ostamassa uutta autoa tai kesämökkiä. Unelmoitko matkasta tai kodin remontoimisesta. Hajosiko pesukone tai kaipaako olohuoneesi uutta sohvaa? Aktiasta saat erilaisia kulutusluottoja, kertaluottoja tai jatkuvia luottoja.  Luotollinen Aktia-kortti ja Joustolimiitti ovat jatkuvia luottoja, jotka antavat pelivaraa arkeen ja yllättäviin menoihin.

Kulutusluotto kertaluottona 

Kertaluotto on vakuudellinen velkakirja. Voit käyttää esimerkiksi asuntoasi autoluoton vakuutena yleensä 70 prosenttiin asunnon käyvästä arvosta.      

Luottokortti on vakuudeton kulutusluotto

Aktian luottokortti on vakuudeton kulutusluotto. Se on joustava ja edullinen ratkaisu pienempiin hankintoihin ja arjen yllättäviin menoihin. Sinulla on jatkuvasti käytettävissäsi kortille asetetun luottorajan mukainen vakuudeton kulutusluotto.

Luotto-ominaisuus on aina valmiina kortissasi, ja päätät itse, milloin otat korttiluoton käyttöösi. Luottokorttilaskussasi on kokonaissumman lisäksi valmiiksi laskettu minimilyhennyssumma, jonka maksamalla loput korttiostoistasi siirtyvät korttiluotoksi. Korttisi luottorajaa voi muuttaa tarpeidesi ja elämäntilanteesi mukaan.


Ota yhteyttä, jos haluat lisää tietoa lainoista, tai täytä lainahakemus saman tien.

Hae kulutusluottoa

Kokeile eri vaihtoehtoja / Lainalaskuri
Lainaturva auttaa lainan takaisinmaksamisessa odottamattomissa tilanteissa. / Lainaturva
Vakuuta kotisi ja omaisuutesi / Aktia Kotivakuutus