Siirry sisältöön Siirry chattiin
Aktian korttipalvelujen teknisestä virheestä johtuen käyttötileihin on syntynyt aiheettomia katevarauksia. Tämä ei vaadi kortinhaltijoilta toimenpiteitä ja aiheettomat katevaraukset purkautuvat itsestään viikon kuluessa. Pahoittelemme häiriöstä aiheutuvaa haittaa.
Aktian nimissä kalastellaan verkkopankkitunnuksia − hakukoneiden hakutuloksissa väärennettyjä sivustoja Lue lisää
Sijoitusnäkemys

Sijoitusnäkemys

Kolmesti vuodessa ilmestyvä Sijoitusnäkemyksemme sisältää pääekonomistimme makrokatsauksen lisäksi myös markkinakatsauksen sekä asiantuntijoidemme näkemykset osakkeista, koroista ja allokaatiosta. Löydät tuoreimman näkemyksemme aina tältä sivulta.

Aktian Sijoitusnäkemys 3/21 on ilmestynyt

Syksyn alettua ja rajoitusten poistuessa palaamme hiljalleen kohti normaalimpaa, mutta toisaalta muuttunutta maailmaa. Keskuspankkien erityisen löysä rahapolitiikka ja valtioiden mittava fiskaalinen elvytys ovat tukeneet talouskasvua, mutta globaali pandemia ja sen aiheuttama poikkeustila ovat kiihdyttäneet montaa muutakin muutosta. Julkisten investointien ja tuen painottuminen vihreään teknologiaan on ravistellut energiantuotannon näkymiä. Valtiot ovat velkaantuneet roimasti, ja EU:ssa yhteiset velkasäännöt on toistaiseksi heitetty romukoppaan. Inflaatio nostaa pitkästä aikaa päätään.

Tuore Sijoitusnäkemyksemme sisältää pääekonomistimme makrokatsauksen lisäksi myös markkinakatsauksen sekä näkemyksemme osakkeista, koroista ja allokaatiosta. Seuraava Sijoitusnäkemyksemme julkaistaan alkuvuodesta 2022.

Ajatuksia herättäviä lukuhetkiä!

Lue katsaus
Katso webinaaritallenne

Aktian Sijoitusnäkemys 3/21 on ilmestynyt

Tutustu edellisiin Sijoitusnäkemyksiin