Siirry sisältöön Siirry chattiin
Tule Aktian henkilöasiakkaaksi

Tule Aktian henkilöasiakkaaksi

Pankin vaihtaminen on pieni vaiva, mutta sillä voi olla suuri vaikutus tulevaisuutesi kannalta. Jos haluat kehittää omaa talouttasi vauraammaksi ja turvatummaksi, valitse pankki, joka tekee sen mahdolliseksi.

Tee vaurastumissuunnitelma ja tule Aktian asiakkaaksi

Haluamme auttaa sinua vaurastumaan. Uskomme, että kun ajattelee pidemmälle, jokaiselle meistä löytyy sopiva tapa kehittää omaa talouttaan ja hyvinvointiaan.

Olemme sitä mieltä, että jokaisella suomalaisella pitäisi olla oma yksilöllinen vaurastumissuunnitelma, joka mahdollistaa tavoitteellisen säästämisen ja sijoittamisen lainanmaksun ohessa ja antaa taloudellista turvaa odottamattomissakin tilanteissa.

Varaa aika etätapaamiseen

Avaa lapselle asiakkuus Aktiaan

Nyt myös lapsen tilin avaaminen onnistuu kätevästi verkossa. Voit avata verkossa juniorvaltakirjan  avulla muitakin pankkipalveluja ja tilata alaikäiselle lapsellesi vaikka Aktia Debit -kortin.

Lue lisää lapsen pankkiasioista

 

Aktian asiakkaana saat enemmän

Aktian asiakkaana käytössäsi ovat kattavat säästämisen ja sijoittamisen ratkaisumme, kaikki tarvitsemasi maksamisen ja lainaamisen palvelut sekä henkilöturvat taloutesi turvaamiseen odottamattomissa tilanteissa.

Aktian asiakkaana saat enemmän

Tutustu myös näihin

Lisätietoja asiakkuudesta

Tutustu asiakasetuihimme täällä.

Palveluidemme hinnat löydät hinnastosivuiltamme.

Tutustu hinnastoon