Siirry sisältöön Siirry chattiin
Dias-portaali ei toimi tällä hetkellä

Pyrimme korjaamaan vian mahdollisimman pian. Pahoittelemme häiriöstä aiheutuvaa haittaa.

 

Uutisarkisto

Aktia Pankki Oyj:n varsinainen yhtiökokous 2021

Maanantai 8. maaliskuuta 2021

Aktia Pankki Oyj:n varsinainen yhtiökokous pidetään tiistaina 13. huhtikuuta 2021 klo 16.00. Aktia Pankki Oyj:n osakkeenomistajat ja heidän edustajansa voivat osallistua yhtiökokoukseen ja harjoittaa osakkeenomistajan oikeuksiaan vain äänestämällä ennakkoon ja antamalla vastaehdotuksen tai esittämällä kysymyksiä ennakkoon. Yhtiökokoukseen ei voi osallistua paikan päällä.

Yhtiökokouskutsu on julkaistu kokonaisuudessaan 5.3.2021 pörssitiedotteella ja Aktia Pankki Oyj:n verkkosivuilla osoitteessa www.aktia.com. Yhtiökokoukseen ilmoittautuneet osakkeenomistajat voivat seurata yhtiökokousta suorana verkkolähetyksenä ja yhtiökokouksen jälkeen osallistua virtuaaliseen Q&A-tilaisuuteen, jossa on mahdollista esittää kysymyksiä yhtiön edustajille.

Ilmoittautuminen ja ennakkoäänestys alkaa 12.3.2021 klo 10.00 ja osakkeenomistajien, jotka haluavat osallistua yhtiökokoukseen, tulee ilmoittautua ja äänestää ennakkoon viimeistään 6.4.2021 klo 16.00. Ohjeet osakkeenomistajille löytyvät yhtiökokouskutsusta ja osoitteesta www.aktia.com.