Siirry sisältöön Siirry chattiin
Korttihäiriöt

Aktialla oli 10.6. iltapäivällä Debit-korttihäiriö. Kaikki Aktian kortit toimivat taas normaalisti. Häiriön aikana on syntynyt katevarauksia, jotka poistuvat itsestään 14 vuorokauden kuluessa. Pahoittelemme häiriöstä aiheutunutta haittaa.

Aktian nimissä kalastellaan verkkopankkitunnuksia − hakukoneiden hakutuloksissa väärennettyjä sivustoja Lue lisää

Uutisarkisto

Aktian nimissä kalastellaan verkkopankkitunnuksia − hakukoneiden hakutuloksissa väärennettyjä sivustoja

Lauantai 15. toukokuuta 2021

Hakukoneiden hakutuloksiin on noussut väärennettyjä Aktian verkkopankkisivuja, joiden tarkoituksena on kalastella asiakkaiden verkkopankkitunnuksia. Hakua tehtäessä tuloksiin ilmestyy linkkejä lähes identtisille kalastelusivustoille.

Turvallisin tapa kirjautua Aktian verkkopankkiin on itse kirjoittaa selaimen osoitekenttään Aktian verkkosivuosoite www.aktia.fi tai käyttää mobiilisovellusta.

Mikäli epäilet joutuneesi kalastelun kohteeksi, ota välittömästi yhteyttä Aktian asiakaspalveluun numeroon 010 247 010. Aktia ottaa asiakkaidensa tietoturvan ja palvelujen turvallisuuden äärimmäisen vakavasti. Lue lisää tietoturvasta: https://www.aktia.fi/fi/turvallisuus