Siirry sisältöön Siirry chattiin
Aktian nimissä lähetetään aktiivisesti huijausviestejä. Myös huijausverkkolaskuja on liikkeellä.

Lue lisää täältä.

Yhdistä lainasi ja pienennä kuukausikulujasi

Yhdistä lainasi ja pienennä kuukausikulujasi

Maanantai 15. elokuuta 2022

Yhdistämällä useamman kulutusluoton yhdeksi vakuudelliseksi lainaksi voit säästää lainakuluissa ja pienentää kuukausittaisia maksujasi.  

Hae lainaa

Jos sinulle on kertynyt useampia kulutusluottoja, kuten auto- ja venelainaa, maksat joka kuukausi myös useampia lainanhoitokuluja. Useamman erillisen lainan kuukausieristä kertyy helposti yhteenlaskettuna iso summa maksettavaa joka kuukausi. 

Usein onkin järkevää yhdistää erilliset luotot yhdeksi edullisemmaksi lainaksi ja maksaa kalliit vakuudettomat luotot pois. Aktian vakuudellisessa kulutusluotossa voit hyödyntää asuntoasi vakuutena vähintään 20 000 euron lainalle. Vakuudettomia lainoja edullisemman koron ja joustavasti sovittavan maksuajan ansiosta voit säästää lainakuluissa sievoisen summan ja sovittaa kuukausieräsi paremmin sinulle sopivaksi. 

Esimerkkilaskelma: 30 000 euron vakuudellinen laina kymmenen vuoden maksuajalla 

Arvioitu kuukausierä: 347 € 
Arvioitu korko: 170 € 
Arvioitu lyhennys: 178 € 
Laina-aika: 10 v 
Maksuerien määrä: 120 
Maksutapa: Annuiteetti 

Lainan korko: 12 kuukauden euribor (noteeraus 23.3.2024 3,68%), marginaali 3,00 % 
Toimitusmaksu: 0,00 euroa 
Hoitokulu: 12,00 euroa 
Korot yhteensä: 11 369,57 euroa (arvio) 
Kokonaan maksettava: 42 809,57 euroa (arvio) 
Todellinen vuosikorko: 7,82 %

Vinkki

Yhdistä erilliset kulutusluottosi yhdeksi vakuudelliseksi lainaksi, jonka kuukausierä on pienempi kuin nykyisten lainojesi yhteenlasketut kuukausierät. Kuukausittain säästyvällä summalla voit aloittaa säännöllisen rahastosäästämisen. Aloittaminen onnistuu helposti verkkopankissa – tai varaa aika, niin tehdään sinulle oma räätälöity vaurastumissuunnitelma.  

Esimerkkilaskelmaa ei tule pitää lainatarjouksena. Esimerkkilaskelmassa käytetty korko perustuu myönnettyjä luottoja koskevaan edustavaan laskelmaan. Lainan todelliset korko- ja muut ehdot ilmenevät mahdollisesta lainatarjouksesta, mutta lopullinen kokonaiskorko määräytyy lainan nostopäivän mukaan. Lainalle edellytetään pankin hyväksymä vakuus. Luoton myöntäminen edellyttää aina hyväksyttyä luottopäätöstä. Luoton myöntäjänä toimii Aktia Pankki Oyj, Arkadiankatu 4-6, 00100, kotipaikka Helsinki, Y-tunnus 2181702-8.