Siirry sisältöön Siirry chattiin
Tunnistautuminen Aktian verkkopankkiin muiden pankin tunnuksilla, tunnistautuminen Aktian lomakkeille ja hakemuksille sekä Aktia Wallet -sovelluksen rekisteröinti eivät tällä hetkellä toimi.  Vikaa korjataan parhaillaan. Pahoittelemme häiriöstä aiheutuvaa haittaa.
Aktian Sijoitusnäkemys 2/23 on julkaistu

Aktian Sijoitusnäkemys 2/23 on julkaistu

Perjantai 2. kesäkuuta 2023 Markkinakatsaukset ja sijoitusnäkemykset

Tuore julkaisumme sisältää pääekonomistimme makrokatsauksen lisäksi myös markkinakatsauksen sekä näkemyksemme osakkeista, koroista ja allokaatiosta sekä vaihtoehtoisista sijoituksista.

Aktian tuoreen Sijoitusnäkemyksen mukaan kuluva vuosi tulee olemaan sijoittajan näkökulmasta mielenkiintoinen. Osakemarkkinoilla on jo korjattu sodan ja inflaatioshokin viime vuoden kehitykselle aiheuttamia vahinkoja – markkinoiden kehitys on ollut yllättävänkin positiivinen. Hyvä tunnelma on tukeutunut pääosin vahvaan kuluttajavetoiseen talouskasvuun ja siihen, että tuloskehitys on pitänyt pintansa odotettua paremmin. Osakkeiden osalta kasvuvauhdin arvioidaan loppuvuoden aikana hidastuvan tai jopa tyrehtyvän kokonaan. Etenkin eri omaisuuslajeja sijoitustoiminnassaan hyödyntävälle allokaatiosijoittajalle markkinaympäristö on muuttunut miellyttävämmäksi kuin kertaakaan viimeisten 10 vuoden aikana.

Näihin aiheisiin syvennymme Sijoitusnäkemyksessä tällä kertaa. Toivomme sinulle ajatuksia herättäviä lukuhetkiä!

Lue katsaus

 

Kaikki sijoitusnäkemyksemme sekä niiden webinaaritallenteet löydät osoitteesta aktia.fi/sijoitusnäkemys.