Siirry sisältöön Siirry chattiin

Ajankohtaista tietoa Finnair Visa Credit -korttiehtojen ja hinnaston muutoksista, jotka astuvat voimaan 1.2.2024

Torstai 23. marraskuuta 2023 Asiakastiedotteet

Alla kerromme muutoksista Finnair Visa Credit -korttiehdoissa ja hinnastossa. Ehtomuutokset astuvat voimaan automaattisesti 1.2.2024. Muutokset eivät vaadi asiakkailtamme toimenpiteitä. Päivitetyt ja voimassa olevat korttiehdot löydät täältä ja päivitetyt hintatiedot sekä Finnair Visa Credit -hinnaston kokonaisuudessaan löydät täältä. Tiedotamme kaikkia Finnair Visa Credit -kortinhaltijoita henkilökohtaisesti joko mobiili- ja verkkopankkiviestillä tai postitse kirjeellä.

Olemme päivittäneet Finnair Visa Credit -kortin ehtoja seuraavasti

  • Kohta 3: Olemme lisänneet maininnan siitä, että Pankilla on korttiluottoa myöntäessään oikeus hakea hakijan henkilöluottotietoja Suomen Asiakastieto Oy:n luottotietorekisterin lisäksi myös muusta luottotietorekisteristä.
  • Kohta 6: Olemme muuttaneet termiä lyhennysvapaasta maksuvapaaksi ja täsmennetty, että maksuvapaan kuukauden laskuteltavasta luotosta peritään luoton määrän mukainen korko ja tilinhoitopalkkio seuraavan kuukauden luottokorttilaskulla.
  • Kohta 11: Olemme päivittäneet tiedot Finnair Plus -pisteistä, jotka ovat muuttuneet Avioksiksi. Olemme myös lisänneet kohtaan tietoa tasopisteiden keräämisestä. Kohtaan on myös lisätty maininta siitä, että Finnair Oyj voi tehdä muutoksia Avioksien ja tasopisteiden keräämiseen, jotka voivat astua voimaan ennen kuin ne on päivitetty Finnair Visa Credit -korttiehtoihin. Ehtojen määritelmiin on myös päivitetty tieto Avioksista.
  • Kohta 16: Otsikkoa on täsmennetty ja uusi sananmuoto on ”Velan ennenaikainen eräännyttäminen ja maksun laiminlyönnin seuraukset”.

Hinnastomuutokset 1.2.2024 lähtien

PalveluNykyinen hintaUusi hinta, astuu voimaan 1.2.2024
PIN-tunnuksen uudelleen 
-tilaus toimeksiantona 
asiakaspalvelun
toteuttamana
10 euroa20 euroa
Luottorajan muutos 
toimeksiantona 
asiakaspalvelun 
toteuttamana
0 euroa

20 euroa

* Finnair Visa -sovelluksen kautta tai muun itsepalvelu-kanavan kautta tehty luottorajan muutos 0 euroa

Luotto-ominaisuuden 
käytöstä perittävät maksut
  
Marginaali10 %11,50 %

Yleisen hintatason kohoamisen ja kustannusten lisääntymisen vuoksi Finnair Visa Credit -kortin korkomarginaalia korotetaan 1.2.2024 alkaen.