Sijoitusasuntolaina

Sijoitusasunto on nykyään yhä yleisempi varallisuuden kartuttamisen muoto, ja sijoitusasuntoon otettua lainaa lyhentää myös vuokralainen. Uskomme, että asuntosijoittaminen on itse asiassa säästämistä. Sijoitusasunnon hankintaa varten voimme tarjota monipuolisia rahoitusratkaisuja sekä neuvoja osana henkilökohtaista taloussuunnitelmaasi.

Sijoitusasunnot ovat useimmiten 1–2 huoneen asunto-osakkeita ja sijaitsevat kasvukeskuksissa, sijoitusasunnon sijainnilla on suuri merkitys arvioitaessa kohteen vuokratuottoa ja vuokraamisastetta.

Laina-aika, korkovaihtoehdot ja lyhennyssuunnitelma ovat joustavasti sovittavissa. Ostettava asunto käy vakuutena, ja tarvittaessa voit käyttää lisävakuutena esim. omassa asumiskäytössä olevan asunnon vapaata vakuutta, mikäli rahoitustarve ylittää hankittavan asunnon vakuusarvon.

Jos sinulla on suomalaisen pankin verkkopankkitunnukset, voit täyttää sijoitusasuntolainahakemuksen Aktian verkkopankissa. Täytäthän hakemuksen mahdollisimman tarkasti, sillä se nopeuttaa käsittelyä. Voit täyttää hakemuksen, vaikka sopivaa kohdetta ei vielä olisi löytynyt.

Hae sijoitusasuntolainaa

Täytä hakemus

 

Aktia tekee yhteistyötä suomalaisen start up -yritys Collateral Solutions -yhtiön kanssa. Heidän Evoir- palvelun avulla kaikkien pankkien asuntosijoittajat ja vuokranantajat voivat helpottaa asuntosijoittajan arkea ja automatisoida erilaisia asuntosijoittajan manuaalityötä vaativia prosesseja. Lue lisää palvelusta täältä: Evoir