Siirry sisältöön Siirry chattiin
N&B Rahoitus

N&B Rahoitus

N&B Rahoitus on uudiskohteisiin kehitetty vaihtoehto yhtiölainalle. Saat yhtiölainaa paremmat ehdot, kiinteän kuukausierän ja pääset nopeinta reittiä uuteen kotiin.

N&B Rahoitus on selkeä ja edullinen tapa rahoittaa uuden asunnon ostaminen kokonaan omalla lainalla ilman erillistä yhtiölainaosuutta ja rahoitusvastiketta. 

Sinulle räätälöidyn ratkaisun edut verrattuna yhtiölainaan

  • elämäntilanteeseesi sopiva kuukausierä ja laina-aika
  • matalampi omarahoitusosuus (15 % velattomasta hinnasta ja mahdollisesta varainsiirtoverosta)
  • huomattavasti edullisempi marginaali kuin yhtiölainassa
  • joustaa elämäntilanteesi mukaan ja mahdollistaa esimerkiksi lyhennysvapaan.

Fiksusti toteutettu asumisen rahoitus mahdollistaa sinulle ja perheellesi laadukkaan omistusasumisen ohessa taloudellisesti turvatun elämän ja luo perustan myös muulle vaurastumiselle. Suunnitellaan yhdessä juuri teille sopiva tapa rahoittaa uusi Newil & Bau -kotinne.

Hae ennakkopäätös rahoitukselle tai varaa aika etätapaamiseen asiantuntijan kanssa. Rahoituksesta kannattaa keskustella jo mahdollisimman aikaisessa vaiheessa. Asunnon valitseminen on helpompaa, kun olet saanut ennakkopäätöksen rahoituksesta.

Aloita täyttämällä tästä Aktian lainahakemus. Näin pääset ohituskaistalla N&B Rahoitus -asiakkaidemme etujen piiriin. Olemme sinuun pian yhteydessä.

Hae N&B Rahoitusta  

Varaa etätapaaminen

Lisätietoja

Rahoitus on tarkoitettu omaan asuinkäyttöön ostettaviin asuntoihin tai omiin nimiin otettaviin lainoihin eikä sovellu sijoituskäyttöön tai yritysrahoitukseen. Luoton myöntäjänä toimii Aktia Pankki Oyj, Arkadiankatu 4-6, 00100, kotipaikka Helsinki, Y-tunnus 2181702-8. Luoton myöntämisen edellytyksenä on aina hyväksytty luottopäätös, jonka yhteydessä varmistetaan luotolle tarjotun vakuuden hyväksyttävyys. Esimerkkilaskelma 150 000 euron asuntolainalle 25 vuoden maksuajalla: todellinen vuosikorko on 4,51 %, kun lainan korko on 12 kk euribor (3,72 % 13.6.2024) + 0,60 %, lainan hoitokulut ovat 2,90 euroa/kk ja toimitusmaksu 0 euroa. Arvioitu lainan kokonaiskustannus on 247 774,62 euroa ja maksuerien määrä 300 kpl. Lainan kuukausierä on noin 829 € olettaen, että lainan korko ja muut kulut pysyvät samana koko laina-ajan.