Siirry sisältöön Siirry chattiin
N&B Rahoitus

N&B Rahoitus

N&B Rahoitus on uudiskohteisiin kehitetty vaihtoehto yhtiölainalle. Saat yhtiölainaa paremmat ehdot, kiinteän kuukausierän ja pääset nopeinta reittiä uuteen kotiin.

N&B Rahoitus on selkeä ja edullinen tapa rahoittaa uuden asunnon ostaminen kokonaan omalla lainalla ilman erillistä yhtiölainaosuutta ja rahoitusvastiketta. 

Sinulle räätälöidyn ratkaisun edut verrattuna yhtiölainaan

  • elämäntilanteeseesi sopiva kuukausierä ja laina-aika
  • matalampi omarahoitusosuus (15 % velattomasta hinnasta ja mahdollisesta varainsiirtoverosta)
  • huomattavasti edullisempi marginaali kuin yhtiölainassa
  • joustaa elämäntilanteesi mukaan ja mahdollistaa esimerkiksi lyhennysvapaan.

Fiksusti toteutettu asumisen rahoitus mahdollistaa sinulle ja perheellesi laadukkaan omistusasumisen ohessa taloudellisesti turvatun elämän ja luo perustan myös muulle vaurastumiselle. Suunnitellaan yhdessä juuri teille sopiva tapa rahoittaa uusi Newil & Bau -kotinne.

Hae ennakkopäätös rahoitukselle tai varaa aika etätapaamiseen asiantuntijan kanssa. Rahoituksesta kannattaa keskustella jo mahdollisimman aikaisessa vaiheessa. Asunnon valitseminen on helpompaa, kun olet saanut ennakkopäätöksen rahoituksesta.

Aloita täyttämällä tästä Aktian lainahakemus. Näin pääset ohituskaistalla N&B Rahoitus -asiakkaidemme etujen piiriin. Olemme sinuun pian yhteydessä.

Hae N&B Rahoitusta  

Varaa etätapaaminen

Lisätietoja

Rahoitus edellyttää hyväksyttyä luottopäätöstä sekä ostettavan kohteen ja pankin mahdollisesti edellyttämän lisävakuuden panttauksen pankille. Rahoitus on tarkoitettu omaan asuinkäyttöön ostettaviin asuntoihin tai omiin nimiin otettaviin lainoihin eikä sovellu sijoituskäyttöön tai yritysrahoitukseen. Laina sidotaan 12 kk euriboriin. Tarkka omarahoitusosuus riippuu asunnon hinnasta ja se on 15% uuden kotisi velattomasta kauppahinnasta sekä mahdollisesta varainsiirtoverosta. Luoton myöntää Aktia Pankki Oyj, Arkadiankatu 4-6, 00100, kotipaikka Helsinki, Y-tunnus 2181702-8.