Siirry sisältöön Siirry chattiin
Aktian nimissä kalastellaan verkkopankkitunnuksia − hakukoneiden hakutuloksissa väärennettyjä sivustoja Lue lisää
N&B Rahoitus

N&B Rahoitus

N&B Rahoitus on uudiskohteisiin kehitetty vaihtoehto yhtiölainalle. Saat yhtiölainaa paremmat ehdot, kiinteän kuukausierän ja pääset nopeinta reittiä uuteen kotiin.

N&B Rahoitus on selkeä ja edullinen tapa rahoittaa uuden asunnon ostaminen kokonaan omalla lainalla ilman erillistä yhtiölainaosuutta ja rahoitusvastiketta. 

Sinulle räätälöidyn ratkaisun edut verrattuna yhtiölainaan

  • elämäntilanteeseesi sopiva kuukausierä, laina-aika jopa 35 vuotta
  • matalampi omarahoitusosuus (15 % velattomasta hinnasta ja mahdollisesta varainsiirtoverosta)
  • huomattavasti edullisempi marginaali kuin yhtiölainassa
  • joustaa elämäntilanteesi mukaan ja mahdollistaa esimerkiksi lyhennysvapaan.

Fiksusti toteutettu asumisen rahoitus mahdollistaa sinulle ja perheellesi laadukkaan omistusasumisen ohessa taloudellisesti turvatun elämän ja luo perustan myös muulle vaurastumiselle. Suunnitellaan yhdessä juuri teille sopiva tapa rahoittaa uusi Newil & Bau -kotinne.

Hae ennakkopäätös rahoitukselle tai varaa aika etätapaamiseen asiantuntijan kanssa. Rahoituksesta kannattaa keskustella jo mahdollisimman aikaisessa vaiheessa. Asunnon valitseminen on helpompaa, kun olet saanut ennakkopäätöksen rahoituksesta. Täyttämällä tästä Aktian lainahakemuksen pääset ohituskaistalla N&B Rahoitus -asiakkaidemme etujen piiriin.

Hae N&B Rahoitusta  

Varaa etätapaaminen

Lisätietoja

Rahoitus edellyttää hyväksyttyä luottopäätöstä sekä ostettavan kohteen ja pankin mahdollisesti edellyttämän lisävakuuden panttauksen pankille. Laina sidotaan 12 kk euriboriin. Tarkka omarahoitusosuus riippuu asunnon hinnasta ja se on 15% uuden kotisi velattomasta kauppahinnasta sekä mahdollisesta varainsiirtoverosta. Luoton myöntää Aktia Pankki Oyj, Arkadiankatu 4-6, 00100, kotipaikka Helsinki, Y-tunnus 2181702-8.