Aktia Profiilipalvelu

Aktia Profiilipalvelu yhdistää aktiivisen rahastomuotoisen salkunhoidon, varallisuuden hajauttamisen ja vakuutussäästämisen tuomat edut yhdeksi paketiksi.

 

1.10.2019 alkaen Aktia Profiilipalvelun salkut eivät ole sellaisenaan enää myynnissä. Salkut ovat edelleen käytettävissä voimassaoleviin sopimuksiin ja muihin palveluihin sekä sopimuksiin liitettyinä ja tällaisissa tapauksissa niiden allokaatiota ja sisältöä päivitetään myös tulevaisuudessa.

Aktia Profiilipalvelun sijoituskohde on sijoituskori, jonka sijoituskohteena ovat rahastot. Rahastot voivat sijoittaa osakkeisiin, korkoihin tai vaihtoehtoisiin sijoituksiin. Salkkujen sisältämien sijoituskohteiden keskinäinen paino vaihtelee. Rahastojen valinnasta vastaavat asiantuntevat salkunhoitajamme. Meillä on tarjota sinulle viisi erilaista salkkua. Valittavissa olevilla salkuilla on erilaiset riski- ja tuottoprofiilit. Kunkin salkun sijoitusstrategia ilmaistaan tavoitellun pitkä-aikaisen volatiliteetin perusteella. Salkun arvonmuutokset eli volatiliteetti on alhaisin salkussa 1 ja suurin salkussa 5. Sinun tarvitsee vain valita itsellesi parhaiten sopiva salkku ja siinä me autamme sinua mielellämme konttoreissamme.

Profiilipalvelussa hyödyt myös vakuutussäästämisen tuomista eduista.

 


 

Lue lisää salkkuvaihtoehdoistamme tästä

 

Valitse profiilisalkut, joita haluat vertailla

Valitsemalla haluamasi salkut yllä olevaan kuvaajaan voit vertailla niiden tuottokehitystä

 

Haluan lisätietoja eri sijoitusvaihtoehdoista, ottakaa yhteyttä minuun

Sijoituskohteina olevista rahastoista peritään hinnaston mukaiset rahastokohtaiset hallinnointi- ja säilytyspalkkiot. Profiilisalkussa olevien rahastojen arvo saattaa nousta tai laskea, eikä niiden historiallinen arvonkehitys ole tae tulevasta tuotosta. Aktia Henkivakuutus Oy ei voi taata sijoitustoiminnan tulosta tai vakuutukseen maksetun pääoman säilymistä. Säästövakuutuksen myöntää Aktia Henkivakuutus Oy, jonka asiamiehenä Aktia Pankki Oyj toimii.