Aktia Profiilipalvelu

Aktia Profiilipalvelussa olemme yhdistäneet aktiivisen rahastomuotoisen salkunhoidon, varallisuuden hajauttamisen ja vakuutussäästämisen tuomat edut yhdeksi paketiksi. Profiilipalvelu sopii kaikille, jotka haluavat ammattimaisesti hoidettua salkunhoitoa itselleen sopivalla riskitasolla.

Aktia Profiilipalvelun sijoituskohde on sijoituskori, jonka sijoituskohteena ovat rahastot. Rahastot voivat sijoittaa osakkeisiin, korkoihin tai vaihtoehtoisiin sijoituksiin. Salkkujen sisältämien sijoituskohteiden keskinäinen paino vaihtelee. Rahastojen valinnasta vastaavat asiantuntevat salkunhoitajamme. Meillä on tarjota sinulle viisi erilaista salkkua. Valittavissa olevilla salkuilla on erilaiset riski- ja tuottoprofiilit. Kunkin salkun sijoitusstrategia ilmaistaan tavoitellun pitkä-aikaisen volatiliteetin perusteella. Salkun arvonmuutokset eli volatiliteetti on alhaisin salkussa 1 ja suurin salkussa 5. Sinun tarvitsee vain valita itsellesi parhaiten sopiva salkku ja siinä me autamme sinua mielellämme konttoreissamme.

Pääset hyötymään aktiivisesta, rahastomuotoisesta salkunhoidosta jo 40:n euron kuukausittaisella säästöerällä. Voit myös liittää Aktia Profiilipalvelun olemassa olevaan Aktia Säästövaktuutukseen tai Aktia Eläkevakuutukseen.

Profiilipalvelussa hyödyt myös vakuutussäästämisen tuomista eduista.

Edut lyhyesti:

 • Helppous; rahaston vaihdot ilman veroseuraamuksia
 • Pääoman nostot ilman veroseuraamusta
  • Voit nostaa koko pääoman joutumatta maksamaan pääomatuloveroa
  • Pääomatulovero tulee maksuun vasta kun nostat mahdollisen tuoton. Mahdollisia luovutustappioita ei voi vähentää.
 • Perintöverohyöty
  • Kuolemantapauksessa maksetaan kuolintapaussumma edunsaajille
  • Perintö vakuutuksen kautta pienentää kuolinpesän kokonaisarvoa, mikä vaikuttaa maksettavaan perintöveroon

Tutustu myös Aktia Säästövakuutuksen esitteeseen.
 

Lue lisää salkkuvaihtoehdoistamme tästä

 

Valitse profiilisalkut, joita haluat vertailla

Valitsemalla haluamasi salkut yllä olevaan kuvaajaan voit vertailla niiden tuottokehitystä

 

Haluan lisätietoja eri sijoitusvaihtoehdoista, ottakaa yhteyttä minuun

Sijoituskohteina olevista rahastoista peritään hinnaston mukaiset rahastokohtaiset hallinnointi- ja säilytyspalkkiot. Profiilisalkussa olevien rahastojen arvo saattaa nousta tai laskea, eikä niiden historiallinen arvonkehitys ole tae tulevasta tuotosta. Aktia Henkivakuutus Oy ei voi taata sijoitustoiminnan tulosta tai vakuutukseen maksetun pääoman säilymistä. Säästövakuutuksen myöntää Aktia Henkivakuutus Oy, jonka asiamiehenä Aktia Pankki Oyj toimii.