Siirry sisältöön Siirry chattiin
Aktian nimissä kalastellaan verkkopankkitunnuksia − hakukoneiden hakutuloksissa väärennettyjä sivustoja Lue lisää

Joustavaa ja pitkäaikaista sijoittamista

Salkku Tasapainoinen sopii sinulle, joka haluat vaivattoman tavan hajauttaa sijoituksesi Kapitalisaatiosopimuksen kautta kohtuullisella riskillä korkoihin, osakkeisiin ja vaihtoehtoisiin sijoituksiin.

Salkku Tasapainoisen sijoituskohteina ovat normaalitilanteessa korko- ja vaihtoehtoiset omaisuusluokat 50 %:n osuudella ja osakemarkkinat 50 %:n osuudella.

Kapitalisaatiosopimuksen edut pähkinänkuoressa

  • Selkeä: Kolme salkkuvaihtoehtoa, joilla selkeästi määritellyt riskitasot. Salkkua vaihtamalla voit ilman veroseuraamuksia muuttaa sijoitusten riskitasoa ja sijoitusstrategiaa. 
  • Joustava: Voit joustavasti tehdä lisäsijoituksia tai irtisanoa sopimuksen koska tahansa sopimusaikana. 
  • Vaivaton: Kapitalisaatiosopimuksen voimassaoloaikana ei aiheudu hallinnollista työtä, ei kauppalaskelmia eikä sitä tarvitse ilmoittaa verotuksessa. 
  • Tehokas: Sopimuksen tuottoa ei veroteta sopimuksen voimassaoloaikana. Tuotto verotetaan varoja nostettaessa, tuotto on veronalaista pääomatuloa. Sijoituskohteiden vaihdot eivät aiheuta veroseuraamuksia. 
  • Pitkäaikainen: Sijoitushorisontti voi jatkua seuraavaan sukupolveen. Sopimus ei pääty kuolemaan, vaan jatkuu kuolinpesän tai perillisen omistuksessa.

Tutustu huolellisesti ennen sijoituspäätöksen tekemistä tuotetietoihin ja sopimusehtoihin.

Kurssikehitys

Perustiedot

Salkunhoitaja Aktia Pankki Oyj
Perustettu 1.7.2020
Minimisijoitus 200 000,00 €
Sopimuksen voimassaoloaika 20 vuotta
Sijoituskulu 0 %
Nostokulu 1 % nostettavasta säästöstä, 60 kuukauden jälkeen 0 %
Hallinnointi- ja allokointipalvelun kulut 0,75 % (0,00 - 499 999,99 €)
0,60 % (500 000,00 - 999 999,99 €)
0,50 % (1 000 000,00 - 2 999 999,99 €)
0,35 % (3 000 000,00 € -)

Säästöstä peritään sopimuksen hallinnoinnista ja säästön allokoinnista vuotuiset palkkiot taulukon mukaisesti. Hallinnointi- ja allokointipalvelun kulut on eritelty tuotetiedoissa. Salkuissa olevista rahastoista peritään hinnaston mukaiset rahastokohtaiset hallinnointi- ja säilytyspalkkiot.

Raportit ja dokumentit

Yleistä sijoittamisesta

Lue lisää vastuullisen sijoittamisen periaatteistamme täältä.

Vakuutussopimuksen myöntää Aktia Henkivakuutus Oy, jonka asiamiehenä Aktia Pankki toimii.

Historiallinen tuottokehitys ei ole tae tulevasta tuotosta. Sijoitusten arvo voi nousta tai laskea. Sijoittaja voi menettää osan tai kaikki sijoittamistaan varoista. Esitteet ja tietosivut ovat saatavilla kunkin tuotteen tuotekohtaisilla sivuilla osoitteessa aktia.fi/sijoituskohteet. Sisältöä ei tule pitää henkilökohtaisena sijoitusneuvona tai sijoitussuosituksena.