Siirry sisältöön Siirry chattiin
Asiakkaiden palveluita voidaan rajoittaa puutteellisten tuntemistietojen takia.

Tarkistathan verkko- tai mobiilipankista, että olet päivittänyt tuntemistietosi.

Joustavaa ja pitkäaikaista sijoittamista

Salkku Tuottohakuinen sopii sinulle, joka haluat vaivattoman tavan hajauttaa sijoituksesi Kapitalisaatiosopimuksen kautta tuottohakuisella riskillä korkoihin, osakkeisiin ja vaihtoehtoisiin sijoituksiin.

 Salkku Tuottohakuisen sijoituskohteina ovat normaalitilanteessa korko- ja vaihtoehtoiset omaisuusluokat 20 %:n osuudella ja osakemarkkinat 80 %:n osuudella.

Kapitalisaatiosopimuksen edut pähkinänkuoressa

  • Selkeä: Kolme salkkuvaihtoehtoa, joilla selkeästi määritellyt riskitasot. Salkkua vaihtamalla voit ilman veroseuraamuksia muuttaa sijoitusten riskitasoa ja sijoitusstrategiaa. 
  • Joustava: Voit joustavasti tehdä lisäsijoituksia tai irtisanoa sopimuksen koska tahansa sopimusaikana. 
  • Vaivaton: Kapitalisaatiosopimuksen voimassaoloaikana ei aiheudu hallinnollista työtä, ei kauppalaskelmia eikä sitä tarvitse ilmoittaa verotuksessa. 
  • Tehokas: Sopimuksen tuottoa ei veroteta sopimuksen voimassaoloaikana. Tuotto verotetaan varoja nostettaessa, tuotto on veronalaista pääomatuloa. Sijoituskohteiden vaihdot eivät aiheuta veroseuraamuksia. 
  • Pitkäaikainen: Sijoitushorisontti voi jatkua seuraavaan sukupolveen. Sopimus ei pääty kuolemaan, vaan jatkuu kuolinpesän tai perillisen omistuksessa.

Tutustu huolellisesti ennen sijoituspäätöksen tekemistä tuotetietoihin ja sopimusehtoihin.

Kurssikehitys

Tulevia tuottoja ei voida päätellä aiemmasta tuloksesta.

Perustiedot

SalkunhoitajaAktia Pankki Oyj
Perustettu1.7.2020
Minimisijoitus200 000,00 €
Sopimuksen voimassaoloaika30 vuotta
Sijoituskulu0 %
Nostokulu1 % nostettavasta säästöstä, 60 kuukauden jälkeen 0 %
Hallinnointi- ja allokointipalvelun kulut0,75 % (0,00 - 499 999,99 €)
0,60 % (500 000,00 - 999 999,99 €)
0,50 % (1 000 000,00 - 2 999 999,99 €)
0,35 % (3 000 000,00 € -)

Säästöstä peritään sopimuksen hallinnoinnista ja säästön allokoinnista vuotuiset palkkiot taulukon mukaisesti. Hallinnointi- ja allokointipalvelun kulut on eritelty tuotetiedoissa. Salkuissa olevista rahastoista peritään hinnaston mukaiset rahastokohtaiset hallinnointi- ja säilytyspalkkiot.

Raportit ja dokumentit

Yleistä sijoittamisesta

Lue lisää vastuullisen sijoittamisen periaatteistamme täältä.

Vakuutuksen myöntää Aktia Henkivakuutus Oy, jonka asiamiehenä Aktia Pankki toimii.

Tämä on mainos. Historiallinen tuottokehitys ei ole tae tulevasta tuotosta. Tulevia tuottoja ei voida päätellä aiemmasta tuloksesta. Sijoitusten arvo voi nousta tai laskea. Sijoittaja voi menettää osan tai kaikki sijoittamistaan varoista. Asiakkaan tulee aina ennen sijoituspäätöksen tekemistä tutustua avaintietoesitteeseen/avaintietoasiakirjaan. Esitteet ja tietosivut ovat saatavilla kunkin tuotteen tuotekohtaisilla sivuilla osoitteessa aktia.fi/sijoituskohteet. Sisältöä ei tule pitää henkilökohtaisena sijoitusneuvona tai sijoitussuosituksena.