Aktia Platinum Credit/Debit

Aktia Platinum Credit/Debit on kortti sinulle, joka olet aktiivinen matkustaja ja arvostat korkeaa laatua ja parasta palvelutasoa.

LoungeKey

Saat käyttöösi laajan lounge-verkoston, joka koostuu yli 700 LoungeKey-loungeista. Nauti matkoillasi lounge-palveluista: ruoasta, juomasta ja mukavuuksista – lentolippusi kategoriasta riippumatta. Saat kolme ilmaista lounge-käyntiä vuodessa. Lisäkäynneistä ja vieraistasi veloitetaan 24 euron maksu. Voit luoda online-profiilin (käyttäjätunnuksen ja salasanan) osoitteessa www.loungekey.com/Aktia tai Loungekey-mobiilisovelluksen kautta. Kortinhaltijan tulee syöttää Mastercard-korttitietonsa palveluun saadakseen käyttöönsä oikeat tiedot loungeista. Tarkistathan Lounge-listan verkossa tai Loungekey-mobiilisovelluksessa ennen matkaasi. Muistathan mainita Lounge-vierailullasi, että vierailet LoungeKey-ohjelman kautta.  Lue lisää Loungekey-ohjelmasta, tai lataa Loungekey-sovellus puhelimeesi. LoungeKey:tä koskevat kysymykset ja vastaukset löydät täältä.

 

Matkavakuutus

Korttiin kuuluu matkavakuutus, joka sinun lisäksesi kattaa matkalla mukana olevan puolison ja alle 20-vuotiaat lapset. Sinun ei tarvitse tehdä ostoksia kortillasi, jotta vakuutus olisi voimassa. Vakuutuksen myöntää AXA.
 

Korttireklamaatio

Jos et ole saanut tilaamiasi tuotteita tai verkko-ostoksesi on veloitettu tuplasti, voit ostosuojan avulla saada rahasi takaisin. Lue lisää.
 

Luotto-ominaisuus

 

Hätäkäteispalvelu

Jos sinulta varastetaan tai hävität Aktian maksukortin (Mastercard) ulkomaanmatkalla, voit saada apua hätäkäteisen muodossa siinä maassa, jossa olet. Lue lisää hätäkäteispalvelusta.
 
 
 
Aktia Platinum Credit/Debit -kortti myönnetään kun bruttovuositulosi ovat yli 60 000 euroa. Kortin kuukausimaksu on 15 euroa ja rinnakkaiskortin kuukausimaksu on 7,50 euroa. Kortti edellyttää Aktian asiakkuutta.
 
Korttiehdot ja kuluttajaluottotiedot:

AXA matkavakuutus (voimassa 1.1.2019 alkaen):

Sattuiko vahinko matkalla? Ilmoita vahingosta +358 9 424 51758 (AXA - tapahtuneet vahingot 1.1.2019 alkaen)