Aktia Platinum Credit/Debit

Aktia Platinum Credit/Debit on kortti sinulle, joka olet aktiivinen matkustaja ja arvostat korkeaa laatua ja parasta palvelutasoa.

LoungeKey

Saat käyttöösi laajan lounge-verkoston, joka koostuu yli 700 LoungeKey-loungeista. Nauti matkoillasi lounge-palveluista: ruoasta, juomasta ja mukavuuksista – lentolippusi kategoriasta riippumatta. Saat kolme ilmaista lounge-käyntiä vuodessa. Lisäkäynneistä ja vieraistasi veloitetaan 24 euron maksu. Voit luoda online-profiilin (käyttäjätunnuksen ja salasanan) osoitteessa www.loungekey.com/Aktia tai Loungekey-mobiilisovelluksen kautta. Kortinhaltijan tulee syöttää Mastercard-korttitietonsa palveluun saadakseen käyttöönsä oikeat tiedot loungeista. Tarkistathan Lounge-listan verkossa tai Loungekey-mobiilisovelluksessa ennen matkaasi. Muistathan mainita Lounge-vierailullasi, että vierailet LoungeKey-ohjelman kautta.  Lue lisää Loungekey-ohjelmasta, tai lataa Loungekey-sovellus puhelimeesi. LoungeKey:tä koskevat kysymykset ja vastaukset löydät täältä.

 

Matkavakuutus

Korttiin kuuluu matkavakuutus, joka sinun lisäksesi kattaa matkalla mukana olevan puolison ja alle 20-vuotiaat lapset. Sinun ei tarvitse tehdä ostoksia kortillasi, jotta vakuutus olisi voimassa. Vakuutuksen myöntää AXA.
 

Ostosuoja

Jos et ole saanut tilaamiasi tuotteita tai verkko-ostoksesi on veloitettu tuplasti, voit ostosuojan avulla saada rahasi takaisin.
 

Luotto-ominaisuus

 

Hätäkäteispalvelu

Jos sinulta varastetaan tai hävität Aktian maksukortin (Mastercard) ulkomaanmatkalla, voit saada apua hätäkäteisen muodossa siinä maassa, jossa olet. Lue lisää hätäkäteispalvelusta.
 
 
 
Aktia Platinum Credit/Debit -kortti myönnetään kun bruttovuositulosi ovat yli 60 000 euroa. Kortin kuukausimaksu on 15 euroa ja rinnakkaiskortin kuukausimaksu on 7,50 euroa. Kortti edellyttää Aktian asiakkuutta.

 

Sattuiko vahinko matkalla?
Ilmoita vahingosta. (Folksam Vahinkovakuutus Oy - 31.12.2018 asti tapahtuneet vahingot)
tai
+358 9 424 51758 (AXA - tapahtuneet vahingot 1.1.2019 alkaen)
 
 
Korttiehdot:

Folksam matkavakuutus (voimassa 31.12.2018 asti):

AXA matkavakuutus (voimassa 1.1.2019 asti):