Säästä ja sijoita

Säästä ja sijoita

Voit hoitaa useimmat säästämiseen ja sijoittamiseen liittyvät asiat helposti verkkopankissa tai Aktia Mobiilipankissa.

ASP-säästäminen

ASP-säästäminen

ASP-säästäminen on edullinen tapa säästää ensimmäiseen omaan asuntoon. Kun säästät asunnon hinnasta vähintään 10 prosenttia, Aktia lainaa sinulle loput. Lue lisää ASP-säästämisestä täältä.

Jätä yhteydenottopyyntö tästä, niin autamme sinua tekemään asuntosäästösuunnitelman.

Uusi maksu ASP-tilille

Voit siirtää ASP-tilille rahaa tavallisena maksuna tai tilisiirtona verkkopankin Tilit ja maksut -osiossa tai Aktia Mobiilipankin Maksut-osiossa.

Kirjaudu verkkopankkiin

ASP-tilin maksun muutos

Voit kätevästi muuttaa ASP-tilille siirtyviä toistuvaismaksuja verkkopankin Tilit ja Maksut -kohdassa tai Aktia Mobiilipankin Maksut-kohdassa.

Löydät ASP-tilille siirtyvän toistuvaismaksun Erääntyvät maksut -otsikon alta.

Kirjaudu verkkopankkiin

ASP-tilin lopetus

Halutessasi lopettaa ASP-tilin, voit lähettää meille viestin verkkopankin tai Aktia Mobiilipankin viestitoiminnon kautta. Vahvistathan viestissä, että haluat lopettaa ASP-tilisi ja olet tietoinen siitä, että menetät tähän mennessä keräämäsi vuosineljännekset, ja että mikäli haluat joskus taas jatkaa ASP-säästämistä, sinun on aloitettava niiden kerryttäminen alusta. Kerrothan myös samalla mille tilille toivot, että lopetettavan ASP-tilin säästövarat siirretään.

Tilin lopettamisen sijaan voit halutessasi pitää myös tauon ASP-säästämisestä. Vaadittuja kahdeksaa talletusta ei tarvitse tehdä peräkkäisinä vuosineljänneksinä.

Kirjaudu verkkopankkiin

Rahastot

Rahastomerkintä

Aktian verkkopankkiasiakas


Voit merkitä rahasto-osuuksia verkkopankin Säästöt ja sijoitukset -osiossa valitsemalla Rahastot – Merkitse rahastoa, tai Aktia Mobiilipankin Sijoitukset-osiossa painamalla sivun ylälaidassa olevaa +-merkkiä ja valitsemalla Merkintä. Valitse haluamasi rahasto ja täytä huolellisesti pyydetyt tiedot. Varmistathan, että veloitustiliksi on valittu se käyttötili, jolta haluat, että merkintä tehdään. Vahvista lopuksi tapahtuma omilla pankkitunnuksillasi.

Verkkopankin kautta voit merkitä rahasto-osuuksia myös henkilöille, joiden säästämisen ja sijoittamisen tuotteiden hallintaan sinulla on valtakirja.

Säästöt ja sijoitukset -osiossa valitse toiminto Rahastot – Merkitse rahastoa. Valitse haluamasi rahasto ja täytä huolellisesti pyydetyt tiedot. Vahvista lopuksi tapahtuma. Aktia Rahastoyhtiö Oy:n hallinnoimien tai välittämien rahastojen kaupankäynti- ja hallinnointikulut löytyvät täältä: Hinnasto (pdf) 

Muun pankin verkkopankkiasiakas


Voit merkitä rahasto-osuuksia Aktian verkkopankissa myös kirjautumalla sisään toisen pankin verkkopankkitunnuksilla.

Säästöt ja sijoitukset -osiossa valitse toiminto Rahastot – Merkitse rahastoa. Valitse haluamasi rahasto ja täytä huolellisesti pyydetyt tiedot. Vahvista lopuksi tapahtuma. Aktia Rahastoyhtiö Oy:n hallinnoimien tai välittämien rahastojen kaupankäynti- ja hallinnointikulut löytyvät täältä: Hinnasto (pdf)

Kirjaudu verkkopankkiin

Rahastolunastus

Aktian verkkopankkiasiakas

Voit lunastaa rahasto-osuuksia verkkopankin Säästöt ja sijoitukset -osiossa valitsemalla Rahastot – Lunasta rahastoa, tai Aktia Mobiilipankin Sijoitukset -osiossa painamalla sivun ylälaidassa olevaa +-merkkiä ja valitsemalla toiminnon Tee lunastustoimeksianto. Valitse haluamasi rahasto ja täytä huolellisesti pyydetyt tiedot. Varmistathan, että hyvitystiliksi on valittu se tili, jolle haluat, että lunastetut varat maksetaan. Vahvista lopuksi tapahtuma omilla pankkitunnuksillasi.

Verkkopankin kautta voit tehdä lunastustoimeksiantoja myös henkilöille, joiden säästämisen ja sijoittamisen tuotteiden hallintaan sinulla on valtakirja.

Muun pankin verkkopankkiasiakas

Voit lunastaa rahasto-osuuksia Aktian verkkopankissa myös kirjautumalla sisään toisen pankin verkkopankkitunnuksilla.

Säästöt ja sijoitukset -osiossa valitse toiminto Rahastot – Lunasta rahastoa. Valitse haluamasi rahasto ja täytä huolellisesti pyydetyt tiedot. Vahvista lopuksi tapahtuma.

Aktia Rahastoyhtiö Oy:n hallinnoimien tai välittämien rahastojen kaupankäynti- ja hallinnointikulut löytyvät täältä: Hinnasto (pdf)

Kirjaudu verkkopankkiin

Rahaston vaihto

Aktian verkkopankkiasiakas

Voit vaihtaa rahasto-osuuksia verkkopankin Säästöt ja sijoitukset -osiossa valitsemalla Rahastot – Tee rahaston vaihto, tai Aktia Mobiilipankin Sijoitukset-osiossa painamalla sivun ylälaidassa olevaa +-merkkiä ja valitsemalla Tee vaihtotoimeksianto -toiminnon. Valitse haluamasi rahasto ja täytä huolellisesti pyydetyt tiedot. Vahvista lopuksi tapahtuma omilla pankkitunnuksillasi.

Verkkopankin kautta voit tehdä vaihtotoimeksiantoja myös henkilöille, joiden säästämisen ja sijoittamisen tuotteiden hallintaan sinulla on valtakirja.

Muun pankin verkkopankkiasiakas

Voit vaihtaa rahasto-osuuksia Aktian verkkopankissa myös kirjautumalla sisään toisen pankin verkkopankkitunnuksilla.

Säästöt ja sijoitukset -osiossa valitse toiminto Rahastot – Tee vaihtotoimeksianto. Valitse haluamasi rahasto ja täytä huolellisesti pyydetyt tiedot. Vahvista lopuksi tapahtuma.

Aktia Rahastoyhtiö Oy:n hallinnoimien tai välittämien rahastojen kaupankäynti- ja hallinnointikulut löytyvät täältä: Hinnasto (pdf)

Kirjaudu verkkopankkiin

Uusi rahastosäästösopimus

Voit avata uuden säännöllisen rahastosäästösopimuksen verkkopankin Säästöt ja sijoitukset -osiossa valitsemalla toiminnon Rahastot – Aloita säännöllinen rahastosäästäminen. Valitse haluamasi rahasto ja täytä huolellisesti pyydetyt tiedot. Vahvista lopuksi omilla pankkitunnuksillasi.

Voit avata uuden kuukausittaisen rahastosäästösopimuksen myös Aktia Mobiilipankin Sijoitukset-osiossa painamalla sivun ylälaidassa olevaa +-merkkiä ja valitsemalla toiminnon Merkintä. Valittuasi haluamasi rahaston voit lisätä merkintätoimeksiantoon toiminnon Kuukausisäästö, jolloin pääset myös valitsemaan halutun kuukausittaisen veloituspäivän. Täytä huolellisesti pyydetyt tiedot ja vahvista lopuksi omilla pankkitunnuksillasi.

Näet säännöllisten rahastosäästösopimuksiesi tiedot sekä verkkopankissa että Aktia Mobiilipankissa. Verkkopankissa voit halutessasi tehdä muutoksia rahastosäästösopimuksiisi.

Verkkopankin kautta voit tehdä uusia säästösopimuksia myös henkilöille, joiden säästämisen ja sijoittamisen tuotteiden hallintaan sinulla on valtakirja. Varmistathan, että veloitustiliksi on valittu se käyttötili, jolta haluat, että merkintä tehdään.

Kirjaudu verkkopankkiin

Rahastosäästösopimuksen muutos

Voit tehdä muutoksia rahastosäästösopimukseesi verkkopankin Säästöt ja sijoitukset -osiossa valitsemalla Rahastot – Rahastosäästösopimukset. Valitse sopimus, johon haluat tehdä muutoksen, ja paina Tee muutos -painiketta. Tehtyäsi muutokset, vahvista tapahtuma vielä avaintunnuskortin turvaluvulla.

Verkkopankin kautta voit muuttaa rahastosäästösopimuksia myös henkilöille, joiden säästämisen ja sijoittamisen tuotteiden hallintaan sinulla on valtakirja.

Kirjaudu verkkopankkiin

Rahastosäästösopimuksen lopettaminen

Voit lopettaa rahastosäästösopimuksen verkkopankin Säästöt ja sijoitukset -osiossa valitsemalla toiminnon Rahastot – Rahastosäästösopimukset. Valitse sopimus, jonka haluat lopettaa, ja paina Lopeta rahastosäästösopimus -painiketta. Vahvista vielä avaintunnuskortin turvaluvulla.

Verkkopankin kautta voit lopettaa rahastosäästösopimuksia myös henkilöille, joiden säästämisen ja sijoittamisen tuotteiden hallintaan sinulla on valtakirja.

Kirjaudu verkkopankkiin

Osakkeet

Osakkeiden ostaminen

Voit ostaa osakkeita verkkopankin Säästöt ja sijoitukset -osiossa. Kohdasta Osakkeet voit valita haluamasi osakkeen ja määritellä toimeksiannon tiedot. Toimeksiannolle tulee aina määritellä ostettavien osakkeiden lukumäärä, rajahinta, toimeksiannon voimassaoloaika sekä veloitustili. Rajahinta on korkein mahdollinen kappalehinta, jolla olet valmis ostamaan osakkeita. Toimeksianto vahvistetaan avaintunnuskortin turvaluvulla.

Jotta voisit ostaa osakkeita, tulee sinulla olla arvo-osuustili. Kotimaisten osakkeiden säilytyspalkkio on tämän hetkisen hinnastomme mukaan 3 €/kk ja veloitetaan jälkikäteen kuukauden 10. päivänä arvo-osuustiliin liitetyltä käyttötililtä. Mikäli sinulla ei ole osakekaupankäyntiin soveltuvaa arvo-osuustiliä ennestään, voit avata arvo-osuustilin ensimmäisen osakeostosi yhteydessä.

Verkkopankin kautta tehdyistä kotimaisista osaketoimeksiannoista veloitamme voimassa olevan hinnaston mukaisesti 10 euroa sekä 0,25 % toteutuneen toimeksiannon kauppahinnasta. Vastaava palkkio konttorissa on 1 % toteutuneen toimeksiannon kauppahinnasta, kuitenkin minimissään 25 euroa. Ostohinta veloitetaan toimeksiannolle merkityltä veloitustililtä, kun osakekauppa suoriutuu.

Kirjaudu verkkopankkiin

Osakkeiden myynti

Voit myydä osakkeita verkkopankissasi Säästöt ja sijoitukset -osiossa. Kohdasta Osakkeet voit valita haluamasi osakkeen ja määritellä toimeksiannon tiedot. Toimeksiannolle tulee aina määritellä myytävien osakkeiden lukumäärä, rajahinta, toimeksiannon voimassaoloaika sekä hyvitystili. Rajahinta osakemyynnin yhteydessä on alin mahdollinen kappalehinta, johon olet valmis myymään osakkeesi. Toimeksianto vahvistetaan avaintunnuskortin turvaluvulla.

Verkkopankin kautta tehdyistä kotimaisista osaketoimeksiannoista veloitamme voimassa olevan hinnaston mukaisesti 10 euroa sekä 0,25 % toteutuneen toimeksiannon kauppahinnasta. Vastaava palkkio konttorissa on 1 % toteutuneen toimeksiannon kauppahinnasta, kuitenkin minimissään 25 euroa. Myyntihinta hyvitetään toimeksiannolle merkitylle hyvitystilille, kun osakekauppa suoriutuu.

Kirjaudu verkkopankkiin

Arvo-osuustili

Arvo-osuustilin avaaminen

Voit kätevästi avata arvo-osuustilin joko ensimmäisen osakeostosi yhteydessä tai ottamalla meihin yhteyttä verkkopankin viestitoiminnon kautta, jolloin annamme sinulle tarkemmat ohjeet arvo-osuustilin avaamiseen.

Kirjaudu verkkopankkiin

Arvo-osuustilin siirtäminen Aktiaan

Voit siirtää toisessa pankissa olevan arvo-osuustilisi sisällön Aktiaan avattuasi ensin arvo-osuustilin Aktiassa. Voit pyytää siirtoa verkkopankin tai Aktia Mobiilipankin viestitoiminnon kautta. Viestin tulee sisältää pyyntö arvo-osuustilin siirrosta ja siirrettävän arvo-osuustilin 35 merkkiä pitkä arvo-osuustilinumero. Siirto kestää viisi pankkipäivää. Siirrettävä arvo-osuustilisi lopetetaan automaattisesti.

Arvo-osuustilin siirto Aktiaan on maksutonta. Kotimaisten osakkeiden säilytyspalkkio on tämän hetkisen hinnastomme mukaan 3 €/kk ja veloitetaan jälkikäteen kuukauden 10. päivänä arvo-osuustiliin liitetyltä käyttötililtä.

Hankintatiedot eivät siirry arvo-osuustilin yhteydessä. Mikäli tiedossasi on siirtyvien arvopapereiden ostoeräkohtaiset hankintahinnat ja -ajat, toimitathan nämä tiedot meille voidaksesi seurata arvopapereiden kehitystä verkkopankissasi. Voit toimittaa tiedot meille verkkopankin tai Aktia Mobiilipankin viestitoiminnon kautta. Voimme lisätä hankintatiedot tietoihisi vain, jos ne sisältävät tarkat päivämäärät ja hinnat. Hankintatietojen puuttuminen ei ole este arvo-osuustilin siirtämiselle.

Mikäli toiveenasi on siirtää Aktiassa oleva arvo-osuustilisi toiseen pankkiin, voit olla yhteydessä siirron vastaanottavaan pankkiin. Heillä on vastaava toimintamalli arvo-osuustilin siirtämiseksi.

Kirjaudu verkkopankkiin

Arvo-osuustilin kaupankäyntilimiitti

Arvo-osuustilien kaupankäyntilimiitti on oletusarvoisesti 5000 € + 60 % arvo-osuustilin sisällön arvosta. Tämä tarkoittaa käytännössä sitä, että kun ostat lisää osakkeita, arvo-osuustilisi kaupankäyntilimiitti nousee. Avoimet toimeksiannot taas pienentävät senhetkistä limiittiä kaupan arvon verran. Limiitti vapautuu, kun osakekauppa suoriutuu.

Arvo-osuustilin kaupankäyntilimiitti ei kuitenkaan ole tililimiitti. Ostotoimeksiannon ostohinnan tulee olla arvo-osuustiliin liitetyllä hoitotilillä osakekaupan suoriutumishetkellä.

Säästö- ja eläkevakuutukset

Säästö- ja eläkevakuutuksen muutos

Voit kätevästi hallinnoida säästö- ja eläkevakuutuksiasi verkkopankissasi. Säästö- ja eläkevakuutuksia voi hallinnoida niin Aktian kuin toisen pankin verkkopankkitunnuksilla kirjautuneena.

Löydät voimassa olevat vakuutuksesi Vakuutukset-osiosta. Valitsemalla haluamasi säästö- tai eläkevakuutuksen, voit
 • katsoa kertynyttä vakuutussäästöä ja rahastovalikoimaa
 • siirtää kertyneen säästön ja/tai jakaa tulevat maksut uusiin rahastoihin (ei koske Senior-vakuutuksia)
 • maksaa lisämaksun vakuutukseen.
Mikäli haluat tehdä muita muutoksia vakuutuksiisi tai sinulla on kysymyksiä vakuutukseesi liittyen, olethan yhteydessä meihin. Tavoitat meidät helposti ja turvallisesti verkkopankin viestitoiminnon avulla.

Kirjaudu verkkopankkiin

Säästövakuutuksen osanosto tai lopetus

Verkkopankissa voi tehdä osanoston säästövakuutuksesta tai lopettaa säästövakuutuksen tai säästövakuutuksen, johon on liitetty Profiilisopimus. Vaihtoehtoina ovat:
 • koko vakuutussäästön nosto, jolloin vakuutus päättyy kokonaan
 • osanosto, jolloin ilmoitat vakuutussäästöstä nostettavan euromäärän
Löydät voimassa olevat vakuutuksesi Vakuutukset-osiosta. Valitse haluamasi säästövakuutus ja siirry sen jälkeen Vakuutussäästö-välilehdelle. Tällä sivulla löytyy Tee säästönnosto -toiminto.

Noston yhteydessä vastaat myös verovelvollisuuteen liittyviin kysymyksiin sekä kysymyksiin siitä, oletko poliittisesti vaikutusvaltainen henkilö.

Jos nostat vakuutussäästöä vanhemmasta säästövakuutuksesta, voit tehdä osanoston säästövakuutuksestasi tai lopettaa säästövakuutuksen lähettämälle meille viestin verkkopankin tai Aktia Mobiilipankin viestitoiminnon kautta. Tällöin pyydämme sinua ilmoittamaan seuraavat tiedot:
 • nostettava määrä
 • vakuutusnumero
 • pankkitili IBAN-muodossa
 • missä maassa/maissa olet verovelvollinen (sekä ulkomainen veronumero, jos muu maa kuin Suomi)
 • oletko poliittisesti vaikutusvaltainen henkilö (= toimit tai olet viimeisen vuoden aikana toiminut merkittävässä julkisessa tehtävässä) tai tällaisen henkilön perheenjäsen tai läheinen yhteistyökumppani, ja mikäli olet, ilmoita myös asema ja valtio.
Kun kyseessä on säästönnosto alaikäisen lapsen säästövakuutuksesta, molempien huoltajien tulee lähettää alaikäisen lapsen säästövakuutusta koskeva nostoilmoitus omasta verkkopankistaan viestitoiminnon kautta.

Huomioi, että vakuutuksesta nostettava osittainen säästö sisältää 1.1.2020 alkaen aina sekä pääomaa että tuottoa.

Kirjaudu verkkopankkiin

Säästötalletus

Säästötalletuksen avaus

Voit avata säästötalletuksen verkkopankin Säästöt ja sijoitukset -välilehdeltä kohdasta Avaa säästämisen tili. Näin saat kätevästi tiliehdot ja sopimuksen allekirjoitettua verkkopankkitunnuksillasi.

Säästötalletuksen korko on 0 %. Koska tili on tarkoitettu säästämistä varten, siihen ei voi liittää maksamisen palveluita tai korttia.

Kirjaudu verkkopankkiin

Säästötalletuksen lopettaminen

Voit lopettaa säästötalletuksen lähettämällä meille viestin verkkopankin tai Aktia Mobiilipankin viestitoiminnon kautta. Lopetusta varten pyydämme sinua ilmoittamaan lopetettavan tilin tilinumeron sekä tilinumeron, jolle haluat tilin varat siirrettävän. Jos tilillä on useampi omistaja, tulee kaikkien tilinomistajien lähettää oma lopetuspyyntö verkkopankin tai Aktia Mobiilipankin viestitoiminnon kautta.

Kirjaudu verkkopankkiin

Säästäminen ja sijoittaminen

Sijoitusneuvonta

Voit saada henkilökohtaista taloudellista neuvonantoa Verkkotapaamisessa, jossa keskustelet asiakasneuvojan kanssa puhelimessa ja näet tietokoneeltasi keskusteluun liittyvää materiaalia.

Näin verkkotapaaminen toimii:
 1. Varaa aika verkkotapaamiseen soittamalla asiakaspalveluun puh. 010 247 010 (arkisin klo 8-20). Voit myös jättää meille yhteydenottopyynnön verkkopankin tai Aktia Mobiilipankin viestitoiminnon kautta.
 2. Asiakasneuvoja soittaa sinulle sovittuun aikaan ja pyytää sinua tunnistautumaan pankkitunnuksillasi.
 3. Tunnistautumisen jälkeen asiakasneuvoja antaa sinulle koodin, jonka avulla liityt verkkotapaamiseen osoitteessa aktia.fi/verkkotapaaminen.
Verkkotapaamisen jälkeen asiakasneuvoja toimittaa sinulle sovitut asiakirjat sähköistä allekirjoitusta varten.

Sijoitusapuri

Verkkopankkisi etusivun vasemmasta valikosta löytyvä Sijoitusapuri auttaa sinut helposti tavoitteellisen säästämisen alkuun. Luot säästötavoitteillesi omat salkut, ja Sijoitusapuri tarjoaa valitsemasi säästötavoitteen perusteella taloudelliseen tilanteeseesi sopivan sijoitusratkaisun Aktian Varainhoitorahastoista.

Voit aloittaa säännöllisen säästämisen suositeltuun rahastoon tai vertailla vaihtoehtoja ja valita rahaston itse. Minimimerkintäsumma säännölliselle säästämiselle Sijoitusapurilla on 20 euroa kuukaudessa. Aloittaessasi voit tehdä alkusijoituksen, jonka minimimerkintäsumma on 50 euroa. Voit myös aloittaa ilman alkusijoitusta.

Mikäli sinulla on kysymyksiä Sijoitusapuriin liittyen, tavoitat meidät kätevästi verkkopankin viestitoiminnon kautta. Voit myös jättää yhteydenottopyynnön suoraan Sijoitusapurissa.

Kirjaudu verkkopankkiin

Raportit ja tositteet

Rahastoja, osakkeita, joukkovelkakirjalainoja ja strukturoituja tuotteita koskevat raportit ja tositteet löytyvät verkkopankistasi Säästöt ja sijoitukset -osion kohdasta Raportit ja tositteet.

Säästö- ja eläkevakuutuksia koskevat raportit ja tositteet löytyvät verkkopankistasi Vakuutukset-välilehdeltä kohdasta Vakuutussäästäminen. Valitse, minkä tuotteen tietoja haluat katsoa, ja mene kohtaan Tiedostot – Vakuutusotteet. Säästö- ja eläkevakuutuksia koskevat raportit ja tositteet näkyvät myös asiakkaille, jotka kirjautuvat Aktian verkkopankkiin toisen pankin tunnuksia käyttäen. Säästö- ja eläkevakuutuksia koskevat raportit ja tositteet toimitetaan postitse ainoastaan asiakkaan pyynnöstä.

Alaikäisten, edunvalvonnan alaisten ja yhteisöasiakkaiden raportointi voi poiketa ylläolevasta.

Katselu- ja käyttöoikeus toisen henkilön sijoituksiin

Sinulla voi olla toisen henkilön sijoituksiin joko katselu- tai käyttöoikeus omassa verkkopankissasi. Tämä vaatii sijoitusvaltakirjan, jolla määritellään oikeus sijoituksien tekemiseen toisen henkilön nimissä. Sijoitusvaltakirjalla valitaan, onko valtuutetulla (henkilö, joka saa oikeuden) pelkästään katseluoikeudet toisen henkilön sijoituksiin omassa verkkopankissaan vai myös oikeus hoitaa toisen henkilön sijoituksia ja antaa toimeksiantoja toisen henkilön sijoituksiin liittyen. Käyttöoikeus edellyttää, että valtuutetulla on myös käyttöoikeus toisen henkilön tiliin.

Löydät valtakirjat ja niiden täyttöohjeet täältä. Valtakirjan toimittaa pankille valtuuttaja (henkilö, joka antaa oikeuden).

Palveluiden avaus alaikäiselle vaatii aina molempien huoltajien luvan. Lapsen huoltajina toimivat yleensä lapsen vanhemmat. Juniorivaltakirjalla toinen huoltaja voi antaa toiselle huoltajalle luvan alaikäisen pankkiasioiden hoitamiseksi yksin. Samalla valtakirjalla molemmat huoltajat voivat myös yhdessä päättää miten he haluavat hoitaa alaikäisen pankkiasiat.
Löydät juniorivaltakirjan täältä.

Verkkopankissa toisen henkilön tiedot löytyvät Säästöt ja sijoitukset -osiosta Valitse asiakas -toiminnon alta.

Muut säästämisen ja sijoittamisen toiminnot

Mikäli haluat tehdä muita muutoksia tai sinulla on kysymyksiä säästämisen ja sijoittamisen tuotteisiisi liittyen, olethan yhteydessä meihin. Tavoitat meidät helposti ja turvallisesti verkkopankin ja Aktia Mobiilipankin viestitoiminnon kautta.

Kirjaudu verkkopankkiin