Siirry sisältöön Siirry chattiin
Aktia jälleen Suomen paras korkovarainhoitaja

Aktia jälleen Suomen paras korkovarainhoitaja

Torstai 9. maaliskuuta 2023 Blogit ja artikkelit

Aktia on valittu tänään julkaistussa Morningstar Awards 2023 -vertailussa jo yhdeksättä kertaa Suomen parhaaksi korkovarainhoitajaksi. Samassa vertailussa Aktian yhdistelmärahasto Aktia Varainhoitosalkku+ Maltillinen B valittiin Suomen parhaaksi yhdistelmärahastoksi.

Riippumaton rahastovertailija Morningstar valitsee vuosittain parhaat rahastotalot viiden vuoden riskikorjatun tuoton perusteella. Vertailtavien rahastojen tulee olla saatavilla suomalaisille piensijoittajille. Aktia voitti korkorahastonhoitajien sarjan. 

– Morningstar on arvostettu ja riippumaton toimija, joten menestys vertailussa tuntuu aina yhtä hienolta. Palkinto kertoo jatkuvuudesta ja osaamisesta. Haastavasta markkinasta huolimatta olemme säilyttäneet kärkipaikkamme osa-alueella, josta meidät on tunnettu pitkään. Menestys kertoo myös siitä, että meillä on tarjota niin instituutio- kuin henkilöasiakkaillemme Suomen parhaat korkorahastot, Aktian varainhoidon vt. johtaja Uki Lammi sanoo. 

Aktia ylsi kärkisijalle myös parhaan yhdistelmärahaston kategoriassa. 

– Uskomme, että jokaisen sijoittajan pitäisi hajauttaa sijoituksiaan korkoihin, osakkeisiin ja vaihtoehtoisiin omaisuusluokkiin.  Voittanut rahastomme sisältää yhdessä paketissa kaikki nämä. Voitto perustui hajauttamisen tuomaan hyötyyn, kun vaihtoehtoisten omaisuusluokkien sijoitukset menestyivät vahvasti viime vuonna, Lammi jatkaa.

Aktian varainhoitopalvelut on palkittu toistuvasti Morningstarin ja useiden muiden toimijoiden vertailuissa. Se on Lammin mukaan osoitus Aktian menestyksekkäästä salkunhoidosta.

– Haluamme tarjota asiakkaillemme Suomen parasta varainhoidon osaamista nyt ja tulevaisuudessa. Menestys vertailussa on vahva osoitus siitä, että sijoitusprosessimme on erittäin laadukas, teemme tinkimätöntä työtä ja meillä on huipputiimi sitä tekemässä.

Jokaiselle on löydettävissä hyviä ratkaisuja sijoittamiseen. Varaa aika etätapaamiseen, niin tehdään sinulle henkilökohtainen vaurastumissuunnitelma.

Varaa aika tästä

Morningstar Awards Best Fund House Fixed Income 2013, 2014, 2015, 2018, 2019, 2020, 2021, 2022, 2023. Morningstar on johtava riippumatonta sijoitustutkimusta tuottava yritys, joka muun muassa julkaisee kuukausittain rahastojen luokituksia. Aktia Pankki Oyj ei vastaa julkaisun mahdollisesti sisältämästä kolmannen osapuolen tuottamasta tai julkaisemasta materiaalista tai tiedoista. Aktia Pankki Oyj ei takaa annettujen tietojen oikeellisuutta, tarkkuutta tai täydellisyyttä, eikä vastaa vahingoista, joita julkaisun käytöstä mahdollisesti aiheutuu. Lisätietoja Morningstarin vertailusta osoitteessa morningstar.com. Morningstar Awards 2023©. Morningstar, Inc. Kaikki oikeudet pidätetään.

Tämä ei ole Aktia Pankki Oyj:n antama yksilöllinen suositus asiakkaalle. Sijoitustoimintaan liittyy aina taloudellinen riski. Rahoitusvälineen arvo voi nousta tai laskea. Myös odotettu tuotto voi jäädä saamatta. Asiakas vastaa itse omien sijoituspäätöstensä taloudellisista tuloksista. Tulokseen vaikuttaa myös verotus, joka puolestaan riippuu kunkin sijoittajan henkilökohtaisesta tilanteesta ja voi muuttua jatkossa. Asiakkaan on aina ennen sijoituspäätöksen tekemistä tutustuttava sijoituskohteen ominaisuuksiin, kuluihin ja riskeihin, jotka ilmenevät esimerkiksi avaintietoasiakirjasta ja rahastoesitteestä. Säännöt, rahastoesitteet, avaintietoasiakirjat ja muut viralliset asiakirjat sekä Aktia Pankki Oyj:n sijoittajatiedote ovat saatavissa veloituksetta suomen- ja ruotsinkielisenä Aktian toimipisteissä ja osoitteessa www.aktia.fi. Rahastoa hallinnoi Aktia Rahastoyhtiö Oy, joka kuuluu Aktia-konserniin. Aktia Pankki Oyj toimii Aktia Rahastoyhtiö Oy:n asiamiehenä.