Vakuutustiedot nyt myös oman verkkopankkisi tunnuksilla Aktian verkkopankissa

Haluamme tarjota vakuutusasiakkaillemme asiakaspalvelua monipuolisesti. Näin ollen voit katsoa vakuutuksiasi Aktian verkkopankissa myös oman verkkopankkisi tunnuksilla (ns. tupas-tunnistus) vaikka et olisikaan Aktian verkkopankkiasiakas. Voit myös ostaa henkivakuutuksen verkkopankissamme.

Aktian verkkopankissa näkyvät Aktia Henkivakuutus Oy:n myöntämät vapaaehtoiset henkilövakuutukset kuten henki-, sairaus-, lapsi- ja lainavakuutukset sekä säästö-, sijoitus ja yksilölliset eläkevakuutukset.
 

Kirjautuminen Aktian verkkopankkiin muiden pankkien tunnuksilla

Pääset kirjautumaan verkkopankkiin muiden pankkien verkkopankkitunnuksilla. Kun kirjaudut sisään ensimmäisen kerran, hyväksyt samalla Aktian verkkopankin käyttöehdot.

Osta henkivakuutus

Aktian verkkosivuilla on laskuri, jolla voit laskea kuinka suuren henkivakuutuksen sinä tarvitsisit turvaamaan perheesi talouden, jos se pahin sattuisi. Laskurista voit siirtyä ostamaan vakuutuksen, ostotapahtuma tapahtuu kirjautumalla Aktian verkkopankkiin. Henkivakuutuksen ostaminen kestää noin 10 minuuttia. Ostamiseen sisältyy, että täytät ja lähetät terveysselvityksen verkossa.

Sairauskulujen korvauspalvelu

Aktian verkkopankin korvauspalvelussa voit hakea korvausta sairaanhoitokuluista Aktia Henkivakuutus Oy:n myöntämistä lasten tai aikuisten sairauskuluvakuutuksista. Korvauspalvelu löytyy verkkopankissa Vakuutukset-välilehdeltä linkkinä Hae korvausta. Lasten sairauskulukorvausten hakeminen verkossa edellyttää, että lapsen huoltaja on tehnyt ilmoituksen huoltajuudesta.
 

Tee huoltajuusilmoitus ja näe lapsesi vakuutukset verkkopankissa

Aktia Henkivakuutus Oy:n lapsille myöntämät henki- ja sairauskuluvakuutukset ovat nähtävissä Aktian verkkopankissa vakuutuksenottajan nimellä. Lapsivakuutuksissa vakuutuksenottaja on yleensä lapsi itse ja näin ollen vakuutus ei näy huoltajan verkkopankissa ilman erillistä ilmoitusta huoltajuudesta. Huoltajuusilmoitus on myös edellytyksenä lasten sairauskulukorvausten hakemiselle verkossa.

Lue lisää verkkopankista
Lue lisää säästö- ja eläkevakuutusten itsepalveluista

Tee ilmoitus huoltajuudesta
Sairauskuluvakuutusten korvauspalvelu > Kirjaudu verkkopankkiin
Osta henkivakuutus
 

Pikalinkit

 

* Keskimääräinen korvauskäsittelyaikamme verkkopankin korvauspalvelussa tehtyyn korvaushakemukseen on 3 pankkipäivää.