Siirry sisältöön Siirry chattiin
Aktia Henkivakuutuksen asiakaspalvelu on ruuhkautunut.

Pahoittelemme ruuhkasta aiheutuvaa haittaa.

Kiitos
käynnistäsi!

Olet kirjautunut ulos verkkopankista. Mikäli käytät yhteiskäytössä olevaa tietokonetta, suosittelemme tietosuojan vuoksi tyhjentämään selaimen välimuistin.

Ota Aktia ID käyttöön

Uudistamme Aktian sähköistä tunnistautumista ja sen ohella tulemme vaiheittain luopumaan paperisista avaintunnuskorteista. Samalla lisäämme Aktia ID -tunnistussovelluksen käyttökohteita. 

Aktia ID on älypuhelimella tai tabletilla toimiva sovellus, jonka avulla tunnistaudut Aktian sähköisiin palveluihin sekä henkilöasiakkaana viranomaisten ja yritysten tarjoamiin vahvaa tunnistusta edellyttäviin palveluihin.

Tutustu ja lataa

Ota Aktia ID käyttöön

Käytäthän jo mobiilipankkia?

Aktia Mobiilipankki on helpoin ja turvallisin tapa hoitaa pankkiasioitasi – ja mikä parasta, ilman avaintunnuskorttia. Kirjaudut sisään ja vahvistat maksut sormenjäljelläsi, Face ID:llä tai PIN-koodilla.

Hoida päivittäiset pankkiasiasi turvallisesti

Verkossa leviää päivittäin useita haittaohjelmia ja luodaan huijaussivustoja, joiden tavoitteena on päästä käsiksi käyttäjän henkilötietoihin, verkkopankkitunnuksiin, salasanoihin tai luottokorttitietoihin. Valitettavasti myös pankkien nimissä tehdään verkkopankin ja verkkopalveluiden näköisiä huijaussivustoja.

Sinun ei tarvitse huolestua, mikäli pidät muutamat perusasiat mielessäsi.

Miten muutat vaurastumisunelmasi suunnitelmaksi?

Lue esimerkkimme, joka antaa n. 500 000 syytä miksi sinunkaan ei ehkä kannattaisi säästää pelkästään seiniin. Ja anna meidän laatia juuri sinulle sopiva vaurastumissuunnitelma.

Miten muutat vaurastumisunelmasi suunnitelmaksi?

Varainhoitosalkut

Etsitkö valmista kokonaisratkaisua säästämiseen?

Jos et halua itse seurata markkinoita ja miettiä sijoitustesi hajautusta eri rahastoihin, rahastomuotoiset varainhoitosalkkumme ovat helppo kokonaisratkaisu. Valitset vain omaan tilanteeseesi sopivan salkun, ja me teemme valinnat puolestasi. Sinulla on aina markkinatilanteen mukaan hajautettu ammattimaisesti hoidettu sijoitussalkku. 

Etsitkö valmista kokonaisratkaisua säästämiseen?