Siirry sisältöön Siirry chattiin
Aktian asiakaspalvelu on tilapäisesti ruuhkautunut. Pahoittelemme tästä aiheutuvaa haittaa.

Kiitos käynnistäsi!

Olet kirjautunut ulos verkkopankista. Mikäli käytät yhteiskäytössä olevaa tietokonetta, suosittelemme tietosuojan vuoksi tyhjentämään selaimen välimuistin.

Ota käyttöösi mobiilipankki

Aktia Mobiilipankki on helpoin ja turvallisin tapa hoitaa pankkiasioitasi – ja mikä parasta, ilman avainlukukorttia. Kirjaudut sisään ja vahvistat maksut sormenjäljelläsi, Face ID:llä tai PIN-koodilla.

Hoida päivittäiset pankkiasiasi turvallisesti

Verkossa leviää päivittäin useita haittaohjelmia ja luodaan huijaussivustoja, joiden tavoitteena on päästä käsiksi käyttäjän henkilötietoihin, verkkopankkitunnuksiin, salasanoihin tai luottokorttitietoihin. Valitettavasti myös pankkien nimissä tehdään verkkopankin ja verkkopalveluiden näköisiä huijaussivustoja.

Sinun ei tarvitse huolestua, mikäli pidät muutamat perusasiat mielessäsi.

Miten muutat vaurastumisunelmasi suunnitelmaksi?

Lue esimerkkimme, joka antaa n. 500 000 syytä miksi sinunkaan ei ehkä kannattaisi säästää pelkästään seiniin. Ja anna meidän laatia juuri sinulle sopiva vaurastumissuunnitelma.

Miten muutat vaurastumisunelmasi suunnitelmaksi?

Varainhoitosalkut

Etsitkö valmista kokonaisratkaisua säästämiseen?

Jos et halua itse seurata markkinoita ja miettiä sijoitustesi hajautusta eri rahastoihin, rahastomuotoiset varainhoitosalkkumme ovat helppo kokonaisratkaisu. Valitset vain omaan tilanteeseesi sopivan salkun, ja me teemme valinnat puolestasi. Sinulla on aina markkinatilanteen mukaan hajautettu ammattimaisesti hoidettu sijoitussalkku. 

Etsitkö valmista kokonaisratkaisua säästämiseen?