Gå vidare till innehållet Gå vidare till chatten
Det skickas aktivt ut bluffmeddelanden i Aktias namn

Det har skickats bluffmeddelanden i Aktias namn där det står att ”du har fått en uppdatering" och där du uppmanas att logga in via länken. Klicka inte på länken, den leder till en falsk webbplats. Läs mer om hur du sköter dina bankärenden tryggt.

 

Tack för
ditt besök!

Du har loggat ut ur nätbanken. Om du använder en dator som är i allmänt bruk rekommenderar vi att du tömmer webbläsarens mellanminne.

Börja använda Aktia ID

Vi förnyar kundens elektroniska identifiering och därmed kommer användningen av nyckeltalskort stegvis att upphöra i framtiden. Samtidigt lägger vi till fler användningsområden för Aktia ID-appen.

Aktia ID är en identifieringsapplikation som kan laddas ner till en smartmobil eller surfplatta och användas för att logga in i Aktias elektroniska tjänster och som personkund även i elektroniska tjänster som myndigheter och företag tillhandahåller och som kräver stark identifiering.

Läs mer och ladda ner

Börja använda Aktia ID

Du använder väl redan mobilbanken?

Aktia Mobilbanken är det enklaste och tryggaste sättet att sköta dina bankärenden – och bäst av allt, utan nyckelkodskort. Du loggar in och bekräftar betalningar med ditt fingeravtryck, Face ID eller PIN-kod.

Läs mer och ladda ner

Sköt dina ärenden tryggt

På nätet sprider sig dagligen flera skadeprogram och det skapas fusksidor för att komma åt användarnas personuppgifter, nätbankskoder, lösenord eller kreditkortsuppgifter. Tyvärr görs det en del fusksidor som ser ut som bankernas nättjänster.

Du behöver emellertid inte vara orolig om du håller vissa grundläggande saker i minnet.

Gör din förmögenhetsdröm till en förmögenhetsplan

Se vårt exempel som ger ca 500 000 skäl till varför inte heller du borde spara enbart för väggarna. Och låt oss göra en förmögenhetsplan som passar just dig.

Gör din förmögenhetsdröm till en förmögenhetsplan

Förvaltningsportföljer

Letar du efter en färdig helhetslösning för ditt sparande?

Om du inte själv vill följa med marknaderna och fundera över diversifieringen av dina placeringar i olika fonder är våra fondbaserade Förvaltningsportföljer en enkel helhetslösning. Du väljer en portfölj som passar din egen situation och vi fattar besluten för dig. Du har alltid en professionellt förvaltad portfölj som diversifierats i enlighet med marknadssituationen. 
Letar du efter en färdig helhetslösning för ditt sparande?