Gå vidare till innehållet Gå vidare till chatten

Tack för ditt besök!

Du har loggat ut ur nätbanken. Om du använder en dator som är i allmänt bruk rekommenderar vi att du tömmer webbläsarens mellanminne.

Börja använda mobilbanken

Aktia Mobilbanken är det enklaste och tryggaste sättet att sköta dina bankärenden – och bäst av allt, utan nyckelkodskort. Du loggar in och bekräftar betalningar med ditt fingeravtryck, Face ID eller PIN-kod.

Sköt dina ärenden tryggt

På nätet sprider sig dagligen flera skadeprogram och det skapas fusksidor för att komma åt användarnas personuppgifter, nätbankskoder, lösenord eller kreditkortsuppgifter. Tyvärr görs det en del fusksidor som ser ut som bankernas nättjänster.

Du behöver emellertid inte vara orolig om du håller vissa grundläggande saker i minnet.

Gör din förmögenhetsdröm till en förmögenhetsplan

Se vårt exempel som ger ca 500 000 skäl till varför inte heller du borde spara enbart för väggarna. Och låt oss göra en förmögenhetsplan som passar just dig.

Gör din förmögenhetsdröm till en förmögenhetsplan

Förvaltningsportföljer

Letar du efter en färdig helhetslösning för ditt sparande?

Om du inte själv vill följa med marknaderna och fundera över diversifieringen av dina placeringar i olika fonder är våra fondbaserade Förvaltningsportföljer en enkel helhetslösning. Du väljer en portfölj som passar din egen situation och vi fattar besluten för dig. Du har alltid en professionellt förvaltad portfölj som diversifierats i enlighet med marknadssituationen. 
Letar du efter en färdig helhetslösning för ditt sparande?