Verkkopankki palvelee vakuutusasiakkaita

Aktian verkkopankissa saat hyvän yleiskuvan vakuutuksistasi. Hoidat kätevästi päivittäiset asiat kuten korvauksen hakeminen sairauskuluista, tarkistat vakuutussummat ja edunsaajat sekä teet muutoksia vakuutuksiisi itsepalveluiden tai viestitoiminnon kautta. Verkkopankissa voit myös ostaa henkivakuutuksen.

Myös Nordean, Danske Bankin, osuuspankkien, säästöpankkien, POP Pankkien ja Handelsbankenin asiakkaat voivat kirjautua Aktian verkkopankkiin oman pankkinsa verkkopankkitunnuksilla ja katsoa sekä tehdä muutoksia vakuutuksiinsa. Kun kirjaudut verkkopankkiin ensimmäistä kertaa, hyväksyt samalla Aktian verkkopankin käyttöehdot.
 

Osta henkivakuutus

Pystyisitkö sinä tai puolisosi huolehtimaan perheen taloudesta yksi, jos pahin sattuisi sinulle tai hänelle? Nyt voit laskea kuinka suuren henkivakuutuksen sinä tai hän tarvitsisitte perheen turvaksi ja ostaa henkivakuutuksen Aktian verkkopankissa. Henkivakuutuksen ostaminen kestää noin 10 minuuttia ja sisältää, että täytät ja lähetät terveysselvityksen verkossa.
 

Hae korvausta

Verkkopankin korvauspalvelussa haet korvausta lääkärinpalkkioista, lääkekuluista, tutkimus-, sairaala- ja poliklinikkamaksuista yms. sairauskuluista – pääsääntöisesti ilman, että kulutositteita tarvitse lähettää Aktiaan. Korvauspalvelu palvelee asiakkaita, joilla on Aktia Henkivakuutus Oy:n myöntämä aikuisten ja lasten sai-rauskuluvakuutus, joka on myönnetty 1.1.1986/1.1.1988–31.12.2013.
 

Säästö- ja eläkevakuutukset

Säästö- tai eläkevakuutusasiakkaanamme sinun on helppo tehdä muutoksia vakuutukseesi verkkopankissa. Voit tehdä rahastomuutoksia nykyisiin säästöihin ja tuleviin sijoituksiin, muuttaa maksusuunnitelmaa tai tehdä ylimääräisiä maksuja. Voit myös nostaa vakuutussäästöä säästövakuutuksesta tai säästövakuutuksesta, johon on liitetty Profiilipalvelu.

Itsepalvelut koskevat Aktia Säästö- ja Eläkevakuutuksia, Avec Säästö- ja Eläkevakuutuksia sekä POP Säästö- ja Eläkevakuutuksia. Itsepalvelu ei koske riskivakuutuksia, ennen 1.11.1997 myönnettyjä yksilöllisiä eläkevakuutuksia eikä ennen 1.11.2000 myönnettyjä säästövakuutuksia.

 

Osta henkivakuutus
Lue lisää säästö- ja eläkevakuutuksista / Vakuutussäästäminen