10.000 € säästössä kolmen vuoden päästä! Mitä sinä tekisit?

Aloita tavoitesäästäminen nyt ja hyödynnä etumme 27-30 -vuotiaille


Haaveiletko omasta asunnosta tai autosta? Vai suunnitteletko elämäsi matkaa? Tai ehkä elät täysillä tässä hetkessä ilman sen kummempia suunnitelmia! Niin tai näin, raha-asioita kannattaa nyt ajatella vähän pidemmälle.

Säännöllinen säästäminen on vaivaton ja tehokas tapa kehittää omaa talouttasi ja varautua tulevaisuuteen. Kun sinulla on säästöjä, voit toteuttaa haaveitasi ja selviät elämässä eteen tulevista yllättävistäkin tilanteista. Jo pienellä kuukausisummalla voit saada ajan kanssa suuria aikaan.

 

 

 

 

Tavoitesäästäjän polku 27-30 -vuotiaille asiakkaillemme

  • Tee säästösopimus Aktiassa. Mieti paljonko voit säästää kuukaudessa ja aloita säästäminen vaikka jo tänään.
     
  • Kun säästät vähintään 200 € / kk Aktian rahastoihin tai ASP-tilille, tarjoamme sinulle lisäetuna peruspankkipalvelut Etuasiakkaan hintaan 5 € / kk ja rahastomerkinnät maksutta.
     
  • Tavoitteena on, että sinulla on kymppitonni kasassa 30-vuotispäivääsi mennessä. Tällöin siirryt Etuasiakkaaksi ja saat kaikki loputkin Etuasiakkaan edut – ja, ennen kaikkea, sinulla on mukava pesämuna säästettynä! Tutustu Etuasiakkuuteen

Anna markkinoiden työskennellä puolestasi


Säännöllisenä rahastosäästäjänä hyödyt markkinoiden kehityksestä ja voit kartuttaa säästöjäsi nopeammin kuin pankkitilillä. Säännöllinen säästäminen tasaa myös markkinoiden heilahtelujen vaikutusta – kun hinnat ovat alhaalla saat rahallasi enemmän, ja kun hinnat nousevat säästöjesi arvo kasvaa.
 

 

Etuasiakkaana olet etulyöntiasemassa!