Henkivakuutus

Läheisen ihmisen menettäminen on elämän vaikeimpia asioita. Henkivakuutus voi helpottaa jäljelle jäävien taloudesta tuntemaa huolta – oli sitten kyse omaan asuntoon jäämisestä tai ansionmenetyksen korvaamisesta. Henkivakuutuksesta maksettavan kertakorvauksen avulla läheisesi voivat selviytyä arjessa, kun sinua ei enää ole.

Miksi tarvitset henkivakuutuksen?

  • Kuolemantapauksessa yhden henkilön palkka jää pois, mutta menot eivät yleensä pienene.
  • Henkivakuutuksesta maksettava korvaus mahdollistaa sen, että perhe voi jäädä asumaan kotiin.
  • Lapset voivat käyttää henkivakuutuskorvauksen esimerkiksi perintöveron maksamiseen tai opintoihin.

Henkivakuutuslaskurin avulla voi laskea oman henkivakuutustarpeesi. Täytä tarvittavat tiedot, niin saat tietää, kuinka suuren henkivakuutuksen tarvitset, jotta turva olisi riittävä. Kun olet laskenut henkivakuutustarpeesi, voit siirtyä verkkopankkiin ostamaan henkivakuutuksen. Voit ostaa henkivakuutuksen Aktian verkkopankista myös toisen pankin verkkopankkitunnuksilla.
 

 
 

Alennukset

Alennuksia ei voi yhdistää muihin etuihin tai alennuksiin (ei koske maksutapa-alennusta).

Osta verkkopankissa

Ostaessasi henkivakuutuksen verkkopankin kautta saat 10 % alennuksen ensimmäisen vuoden vakuutusmaksusta.

Parietu

Jos tarvitsette henkivakuutuksen kahdelle henkilölle, voit ottaa vakuutuksen pariedulla, jolloin myönnämme 20 % alennusta vakuutusmaksusta. Alennus lasketaan normaalihinnasta. Parietua ei myönnetä samanaikaisesti mahdollisen kampanja-alennuksen kanssa.

Saadaksesi alennuksen ota yhteyttä, kun olet lähettänyt vakuutushakemuksen.

Maksutapaetu

Saat 3 % alennusta kun maksat vakuutusmaksun neljännesvuosittain, 4 % kun maksat puolivuosittain ja 6 % kun maksat kerran vuodessa.

Valitset itse kenelle korvaus maksetaan

Korvaus maksetaan sille henkilölle, joka on merkitty henkivakuutukseesi edunsaajaksi. Sinulla voi olla useampi edunsaaja samassa vakuutuksessa tai useita vakuutuksia, joissa edunsaaja on eri henkilö. Valitse edunsaaja sen mukaan, mihin vakuutuskorvausta on tarkoitus käyttää (perheen elatus, hautajaiset, lainan takaisinmaksu tai pesämuna lapsille). Voit vaihtaa edunsaajaa vakuutusaikana.

Jätä yhteydenottopyyntö

 

Vakuutukset myöntää Aktia Henkivakuutus Oy, jonka asiamiehenä Aktia Pankki toimii.