Gå vidare till innehållet Gå vidare till chatten
Det skickas aktivt ut bluffmeddelanden i Aktias namn. I ett nytt bedrägeri ombes mottagaren installera en fjärrstyrningsapp i telefonen.

För mer information klicka här.

Markkinaraati: De börslistade handelsföretagens aktier är nu billiga

Markkinaraati: De börslistade handelsföretagens aktier är nu billiga

Den 3 juni 2022 Marknadsrådet, Markkinaraati

Inflationen har höjt priserna och det avtagande corona-hemmamyset har minskat efterfrågan inom handeln. Aktiekurserna inom handeln har sjunkit kraftigt under början av året, ställvis med mer än 40 procent. Å andra sidan är aktierna inom handeln nu billiga i förhållande till tillväxtutsikterna.

– Många aktiekurser inom handeln har sjunkit mycket, men tillväxtutsikterna är fortfarande goda för många handelsföretag. Till exempel kan man vänta sig en ökad efterfrågan på Musti, som säljer djurfoder och djurartiklar, eftersom många människor skaffade husdjur under coronapandemin, sa Juuso Kenkkilä i Kauppalehtis marknadsråd Markkinaraatis diskussion. 

I marknadsrådet Markkinaraati som Aktia genomför i samarbete med Kauppalehti deltog förutom Kenkkilä även Jaana Kurjenoja, chefsekonom på Finsk Handel, och Veli-Pekka Ääri, marknadsförings- och kommunikationsdirektör på Tokmanni.

För att spela videon måste alla cookies på webbsidan accepteras.