Kortit

Kortit

Korttimaksaminen on turvallinen maksutapa niin kaupoissa kuin verkossa.

Maksaessasi ostoksia verkossa Credit/Debit-kortilla, voit valita maksatko ostoksesi credit- eli luotto-ominaisuudella vai debit- eli pankkikorttiominaisuudella. Kun haluat käyttää credit-ominaisuutta (ostot laskutetaan) käytät Credit-kortin numeroa ja kun haluat käyttää debit-ominaisuutta (maksu veloitetaan pankkitililtä), käytät Debit-kortin numeroa.

Turvakoodi (CVV-koodi) on kolminumeroinen luku luottokortin takana. Kun käytät kortin etupuolen 16 merkkiä pitkää korttinumeroa ja kortin taustapuolen allekirjoituksen vierestä löytyvää kolminumeroista turvakoodia (CVV-koodi), maksat ostoksesi credit- eli luotto-ominaisuudella. Käyttäessäsi kortin taustapuolelta vasemmasta alakulmasta löytyvää numerosarjaa, maksat ostoksesi debit- eli pankkikorttiominaisuudella. Ensimmäiset 16 numeroa toimivat korttinumerona ja kolme viimeistä toimivat turvakoodina (CVV-koodi).

kortti

Aktian uudet maksukortit

Aktian uusien maksukorttien design on pystysuoran mallinen. Kortissa on kaikki turvalliseen maksamiseen tarvittavat ominaisuudet ja löydät tarvittavat korttitiedot kortin kääntöpuolelta. Kortti syötetään maksupäätteisiin siru edellä kuten ennenkin. Uusi kortti lähetetään sinulle automaattisesti, kun edellisen korttisi voimassaoloaika päättyy.

Hae uutta korttia

Jos sinulla on jo käytössä Aktian kortti, saat automaattisesti uuden kortin sen kuukauden puolessavälissä, jona vanhan korttisi voimassaoloaika päättyy. Kortin voimassaoloaika löytyy kortin etupuolelta (kk/vv).


Voit tilata täysin uuden kortin verkkopankissa tai tästä.

Kirjaudu verkkopankkiin

Maksaminen


Tee muutoksia korttiisi


Hätätapaukset