Kortit

Kortit

Korttimaksaminen on turvallinen maksutapa niin kaupoissa kuin verkossa.

Maksaessasi ostoksia verkossa Credit/Debit-kortilla, voit valita maksatko ostoksesi credit- eli luotto-ominaisuudella vai debit- eli pankkikorttiominaisuudella. Kun haluat käyttää credit-ominaisuutta (ostot laskutetaan) käytät Credit-kortin numeroa ja kun haluat käyttää debit-ominaisuutta (maksu veloitetaan pankkitililtä), käytät Debit-kortin numeroa.

Turvakoodi (CVV-koodi) on kolminumeroinen luku luottokortin takana. Kun käytät kortin etupuolen 16 merkkiä pitkää korttinumeroa ja kortin taustapuolen allekirjoituksen vierestä löytyvää kolminumeroista turvakoodia (CVV-koodi), maksat ostoksesi credit- eli luotto-ominaisuudella. Käyttäessäsi kortin taustapuolelta vasemmasta alakulmasta löytyvää numerosarjaa, maksat ostoksesi debit- eli pankkikorttiominaisuudella. Ensimmäiset 16 numeroa toimivat korttinumerona ja kolme viimeistä toimivat turvakoodina (CVV-koodi).

kortti

Hae uutta korttia

Jos sinulla on jo käytössä Aktian kortti, saat automaattisesti uuden kortin sen kuukauden puolessavälissä, jona vanhan korttisi voimassaoloaika päättyy. Kortin voimassaoloaika löytyy kortin etupuolelta (kk/vv).


Voit tilata täysin uuden kortin verkkopankissa tai tästä.

Kirjaudu verkkopankkiin

Maksaminen


Tee muutoksia korttiisi


Hätätapaukset