Seniorit

Ikä on nyt etu! Tarjoamme yli 65-vuotiaille asiakkaillemme senioreiden päivittäisasiointipaketin edulliseen 5 euron kuukausihintaan. Paketin hintaan sisältyvät kaikki tarpeelliset palvelut ja maksuvälineet, joiden avulla hoidat pankkiasiasi helposti ja vaivattomasti – missä ja milloin vain.

Päivittäisten raha-asioiden hoito

Paketti tarjoaa välineet raha-asioiden turvalliseen ja helppoon hoitamiseen myös konttoreiden aukioloaikojen ulkopuolella.

Verkkopankkia voit käyttää omalla tietokoneellasi tai tabletillasi. Verkkopankissa voit mm. tarkistaa tiliesi saldot ja korttiesi tiedot, maksaa laskuja sekä tilata uuden maksukortin.

Mobiilipankki on kuin verkkopankki, mutta hieman rajoitetummilla toiminnallisuuksilla ja asiointi tapahtuu matkapuhelimellasi. Mobiilipankin käyttö edellyttää sovelluksen lataamista älypuhelimeesi ja löydät lisätietoja osoitteesta aktia.fi/mobiilipankki.

Verkkopankkiin ja mobiilipankkiin kirjautuminen tapahtuu henkilökohtaisilla pankkitunnuksillasi. Mikäli sinulla ei vielä ole niitä, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme. Pankkitunnusten avulla saat jatkossa myös kattavampaa palvelua Aktian asiakaspalvelussa sekä turvallisen asioinnin verkossa monien viranomaisten ja yritysten kanssa.

Aktia Mastercard -kortti on monipuolinen ja käteistä rahaa turvallisempi maksuväline niin kotimaassa, ulkomailla kuin verkossakin. Yhtenä turvallisuustekijänä voit itse määritellä päivittäisen nosto- ja maksurajat kortillesi. Pienet, alle 50 euron ostokset voit maksaa kätevästi lähimaksulla, isommat ostokset tulee vahvistaa tunnusluvulla. Kortilla voit myös maksaa laskuja ja nostaa käteistä R-kioskeilla sekä nostaa käteistä K-kauppojen kassalla ostosten yhteydessä.

Otto. -automaatteja ylläpitävän Automatian sivuilla on ohjeet mm. käteisen nostamiseen automaatilta ja talletuksen tekemiseen talletusautomaatilla. Siirry Automatian sivuille tästä >>

Seniorin opas verkko- ja korttimaksamiseen

Kysy tarvittaessa meiltä lisätietoja ja voit myös tutustua palveluihimme nettisivuillamme.

 

Tervetuloa senioriasiakkaaksi!

Jätä yhteydenottopyyntö

Kenelle etu on tarkoitettu?

Senioreiden päivittäisasiointipaketti on tarkoitettu yli 65-vuotiaille, joilla on Aktiassa vähintään kaksi seuraavista palveluista:

  • käyttötili
  • säästötalletus
  • maksukortti (Aktia Mastercard debit- tai debit/credit -kortti)
  • verkkopankki päivittäisten raha-asioiden, kuten tilisiirtojen, saldokyselyiden ja laskujen hoitamiseen.

Palveluiksi lasketaan myös kaksi samaa palvelua, esimerkiksi kaksi käyttötiliä. Mikäli nämä kriteerit täyttyvät, saat samaan hintaan käyttöösi myös kaikki muut yllä mainitut palvelut.

 

Aktia Senioripaketti yli 65-vuotiaille 5 €/kk

  • Käyttötili ja säästötalletus
  • Yksi Aktia Mastercard maksukortti (Debit tai Debit/Credit)
  • Verkkopankki ja Mobiilipankki

Kiinnostuitko?

Nykyisille ja uusille Aktian asiakkaille palvelupaketti päivittyy automaattisesti, mikäli kriteerit täyttyvät.

Mikäli käytössäsi ei ole kaikkia palvelupaketin edellyttämiä palveluita, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme puh. 010 247 010 (ark. klo 8-20).