Siirry sisältöön Siirry chattiin
Aktian tunnistuspalvelussa oli häiriö tiistaina 24.1. Häiriö on ohi ja palvelua tarkkaillaan. Olemme häiriöstä hyvin pahoillamme. Lue lisää.
Vaurastumissuunnitelma

Vaurastumissuunnitelma

Vaurastumissuunnitelma auttaa sinua näkemään oman taloutesi tarjoamat mahdollisuudet, kasvattamaan varallisuuttasi sekä varautumaan talouteesi kohdistuviin riskeihin. Varaa aika, niin tehdään sinulle oma räätälöity suunnitelma ja järjestellään lainasi niin, että saat kaiken irti taloudestasi.

Sinulle räätälöity suunnitelma

Varaa aika, niin tehdään sinulle oma vaurastumissuunnitelma, joka auttaa sinua säästämään hyvän päivän varalle ja toteuttamaan unelmiasi ja samalla varautumaan vastoinkäymisiin ja turvaamaan rakkaimpiesi tulevaisuuden, jos sinulle sattuisi jotain. Suunnitelmassa huomioidaan sinun ja koko perheesi talouden kokonaisuus, mukaan lukien lainat ja muut menot, tulot ja varallisuus sekä eri riskien vaikutukset siihen. Kaiken perustana ovat sinun tavoitteesi ja toiveesi siitä, minkä näköistä elämää haluaisit tulevaisuudessa elää. Saatat yllättyä, mitä kaikkea sinun taloutesi voi mahdollistaa.

Optimoimalla lainan kuukausierää ja lyhennysaikataulua voidaan mahdollistaa tehokas säästäminen lainan lyhentämisen rinnalla. Omaisuuden hajauttaminen asunnon lisäksi muihin omaisuuslajeihin on myös riskinhallinnan näkökulmasta järkevää.

Lainan takaisinmaksu ja elintason ylläpitäminen odottamattomissakin tilanteissa voidaan suunnitelmassa turvata oikein mitoitetuilla henkilöturvilla. Näin on mahdollista varautua paitsi kuolemaan, myös esimerkiksi vakavan sairauden aiheuttamiin kuluihin ja tulojen menetyksiin.

Varaa aika etätapaamiseen

Esimerkkilaskelma 150 000 euron asuntolainalle 25 vuoden maksuajalla: todellinen vuosikorko on 3,58 %, kun lainan korko on 12 kk euribor (2,847 % 23.11.2022) + 0,60 %, lainan hoitokulut ovat 2,30 euroa/kk ja toimitusmaksu 0 euroa. Arvioitu lainan kokonaiskustannus on 225758 euroa ja maksuerien määrä 300 kpl. Lainan kuukausierä on 746,70 € olettaen, että lainan korko ja muut kulut pysyvät samana koko laina-ajan. Lainan myöntää Aktia Pankki Oyj. Pankkia sitova luottolupaus edellyttää luottopäätösmenettelyä.

 

Lue lisää aiheesta

Meidän tehtävämme on auttaa sinua näkemään taloutesi mahdollisuudet ja riskit – rakentaa juuri sinulle sopiva vaurastumissuunnitelma.