Gå vidare till innehållet Gå vidare till chatten
Det skickas aktivt ut bluffmeddelanden i Aktias namn. Det finns också bluffnätfakturor i farten.

För mer information klicka här.

Vårt serviceställe i Helsingfors flyttar 25.2.2021 till Aktiahuset

Den 4 februari 2021 Kundmeddelanden

Vårt serviceställe i Helsingfors får nya utrymmen i slutet av februari. Därmed kommer vi att koncentrera våra tjänster under samma tak i Aktiahuset i Helsingfors centrum. Aktiahusets huvudingång finns på Arkadiagatan 4-6.

Från och med 25.2.2021 erbjuder vi kassatjänster på Aktia Servicepunkt på Olofsgatan 1

Våra kontant- och spontantjänster samt tidsbokade kundserviceärenden omplaceras i slutet av februari från adressen Mannerheimvägen 14 till Olofsgatan 1. Alla tjänster som erbjudits på Mannerheimvägen 14 upphörs i samband med flytten. På grund av flytten är Mannerheimvägens serviceställe stängt 24.2.2021. Du kommer väl ihåg att du kan sköta dina bankärenden snabbt och flexibelt även via våra digitala kanaler.

Aktia Studio betjänar från och med 25.2.2021 med tidsbokning på Olofsgatan 1

I Aktia Studion ordnar vi tidsbokade kundmöten. I dessa utrymmen kommer vi även att ordna kundtillfällen, dit vi bjuder in våra kunder med en skild inbjudan. Ingången till Aktia Studio ligger i hörnet av Narinken på Olofsgatan 1.

Vi betjänar dig med tidsbokning på Arkadiagatan 4-6 även i framtiden

I Aktiahusets fjärde våning betjänar vi dig med tidsbokning i ärenden som gäller till exempel kapitalförvaltning, lån och försäkringar. När du har bokat tid för ett möte kommer du till utrymmen från Aktiahusets huvudingång som finns på Arkadiagatan 4-6. Du kommer till fjärde våningens mötesutrymmen genom att ta hissen från Aktiahusets entrévåning.