Gå vidare till innehållet Gå vidare till chatten
Du kan för tillfället inte logga in i Aktias nätbank med de övriga bankernas bankkoder. Det går inte heller att identifiera sig i Aktias blanketter och ansökningar eller registrera applikationen Aktia Wallet. Felet åtgärdas som bäst. Vi beklagar besväret som orsakas av störningen.

Aktia Webinar: Aktia Personskydd – ekonomisk trygghet vid livets motgångar

Den 4 mars 2021

Livet är fullt av överraskningar, både på gott och ont. Speciellt nu under redan den andra coronavåren märks det att människors medvetenhet om och benägenhet till att trygga vardagen, då den sätts på prov, märkbart ökat.

Vi är rätt övertygade om att ditt hem, lösöret eller din bil har ett omfattande försäkringsskydd, men hur bra skydd har du själv eller de du älskar? Har du funderat över hur dina närstående skulle klara sig ekonomiskt om dödsfall eller något annat oförutsägbart, såsom sjukdom eller olycksfall drabbar er? Familjens boendekostnader och barnens hobbyutgifter minskar inte fast din eller din partners inkomst faller bort.

Välkommen på Aktias avgiftsfria webbinarie 16.3 för att höra mer om hur du kan skydda din ekonomi mot oförväntade händelser och säkerställa att er familjs inkomstnivå är tryggad även om livet inte skulle gå precis så som man ursprungligen tänkt.

Tidpunkt

På svenska: Tisdag 16.3 kl. 19–20

Anmäl dig

Suomeksi: Tiistai 16.3. klo 17.30–18.30

Ilmottaudu

Talare

Sam Olin, Director, Business Development
Camilla Karlberg, Head of Premium Banking

Aktia Personskydd är en försäkringshelhet som skräddarsys enligt din livssituation för att hjälpa dig och dina närstående att klara sig ekonomiskt om dödsfall eller något annat oförutsägbart, såsom sjukdom eller olycksfall drabbar er.