Gå vidare till innehållet Gå vidare till chatten
Aktia och Finnair introducerar ett nytt Finnair Visa-kreditkort

Aktia och Finnair introducerar ett nytt Finnair Visa-kreditkort

Den 2 november 2021 Kundmeddelanden

Aktia och Finnair har kommit överens om ett samarbete och introducerar under våren 2022 ett nytt Finnair Visa-kreditkort på marknaden. I och med samarbetet får Finnair Plus-medlemmarna tillgång till ett av världens populäraste kreditkort och förtjänar samtidigt Finnair Plus-poäng av inköp som gjorts med kortet. 

Finnair Plus-poäng kan användas förutom för bonusresor också till exempel för uppgraderingar av resklassen, hotellövernattningar eller presentkort för restauranger. Det är också möjligt att donera Finnair Plus-poäng till olika välgörenhetsorganisationer, såsom UNICEF, CMI eller Finlands naturskyddsförbund.

”Vi vill erbjuda alla våra kunder betalningsmedel av högsta kvalitet och samarbetet med ett ikoniskt och pålitligt finländskt bolag som Finnair är ett särskilt glädjeämne för Aktia. Jag väntar ivrigt på att få introducera det nya kortet på marknaden under nästa vår”, säger Anssi Huhta, direktör för Aktias bankverksamhet.

”Det är fint att vi kan erbjuda våra kunder ett nytt alternativt för betalningar tillsammans med Aktia. När våra kunder betalar med Finnair Visa-kreditkortet får de en allt mer omfattande möjlighet att förtjäna Finnair Plus-poäng”, berättar Pekka Antila, direktör med ansvar för Finnair Plus-programmet. 

Anvisningarna för att skaffa kortet samt de noggrannare kortvillkoren följer senare under våren 2022.