Gå vidare till innehållet Gå vidare till chatten
Det skickas aktivt ut bluffmeddelanden i Aktias namn

Det har skickats bluffmeddelanden i Aktias namn där det står att ”du har fått en uppdatering" och där du uppmanas att logga in via länken. Klicka inte på länken, den leder till en falsk webbplats. Läs mer om hur du sköter dina bankärenden tryggt.

 

Markkinaraati: Vi har klarat oss igenom ett svårt börsår med hedern i behåll

Markkinaraati: Vi har klarat oss igenom ett svårt börsår med hedern i behåll

Den 16 december 2022 Marknadsrådet, Markkinaraati

I Kauppalehtis marknadsråd Markkinaraati konstaterade man att vi nu har klarat oss igenom ett turbulent börsår med hedern i behåll. Ekonomin och bolagen har skakats hårt av många faktorer, såsom kriget, inflationen och energipriserna.

– Banker är bra placeringsobjekt i en miljö med stigande räntor. Också informationssäkerhetsbranschen är stark i sådana tider. Inom läkemedelsindustrin är till exempel Orion med sitt nya prostataläkemedel intressant att följa. På det hela taget kommer branscher med strukturell tillväxt att vara säkrare alternativ på aktiemarknaden nästa år. I det rådande marknadsläget klarar man sig inte med enbart storytelling, konstaterade Aktias Equity Advisor Mikko Aalto i marknadsrådet.

I årets sista marknadsråd deltog förutom Mikko Aalto också Börsstiftelsens verkställande direktör Sari Lounasmeri och privatplaceraren Mika Heikkilä. Följande marknadsråd sänds 20.1.2023.

För att spela videon måste alla cookies på webbsidan accepteras.