Gå vidare till innehållet Gå vidare till chatten
Aktia har öppnat nytt Flagship-utrymme i Uleåborg

Aktia har öppnat nytt Flagship-utrymme i Uleåborg

Den 27 januari 2023 Bloggar och artiklar

Trots den rådande osäkerheten på marknaden investerar Aktia i nya moderna utrymmen i centrum av Uleåborg. Aktias strategi är att vara den ledande kapitalförvaltarbanken och i Uleåborg finns många företag som nyligen listats på börsen och vuxit internationellt. Företagsaffärer och generationsväxlingar sker i jämn takt. 

”En utmärkt kapitalförvaltningsbank behövs i Uleåborg för att säkerställa välståndet i hela norra Finland och möjliggöra fortsatt tillväxt", säger Kari Paloniemi, Aktias Uleåborgs försäljningsdirektör.

Aktia har funnits i Uleåborg sedan år 2007. De nya moderna utrymmena på Storgatan (Isokatu) stöder Aktias strategi och möjliggör ännu bättre kundservice. Tisdag 24 januari invigdes de nya utrymmena med flera evenemang för kunderna. 

”Jag har varit kund i Aktia ända sedan Aktia öppnade sitt kontor här i Uleåborg,” sade Pertti Paaso som deltog i ett av evenemangen. Han tycker att de nya utrymmena är moderna och fräscha. ”Det ser inte ut som ett traditionellt bankkontor, vilket är bra.”

Paaso får medhåll av Ralf Mattson: ”Aktia har en bra image. Jag tycker om att Aktia ruskar om i bankvärlden, de andra bankerna är alltför traditionella.”

Aktias kundrådgivare Outi Paananen, Pirkko-Liisa Ketola och Jari Pesälä var med och byggde upp Aktias första kontor i Uleåborg tillsammans med Kari Paloniemi 2007. De är alla mycket nöjda med de nya utrymmena.

"Våra nya utrymmen är bekväma, moderna och designade för att betjäna kunderna i en modern kapitalförvaltningsbank. Lokalerna kan anpassas så kunderna smidigt kan delta i när- och fjärrmöten med våra experter. För personalen är det här en stimulerande miljö där de kan fortsätta dela med sig av sina egna kunskaper och utvecklas som experter,” sammanfattar Paloniemi.