Gå vidare till innehållet Gå vidare till chatten
Det skickas aktivt ut bluffmeddelanden i Aktias namn. Det finns också bluffnätfakturor i farten.

För mer information klicka här.

Aktia är samarbetspartner i Svenska Teaterns storsatsning Ronja Rövardotter

Aktia är samarbetspartner i Svenska Teaterns storsatsning Ronja Rövardotter

Den 17 april 2023 Bloggar och artiklar

Ronja Rövardotter har premiär på Svenska Teaterns scen i september 2023. Det spännande fantasiäventyret bjuder publiken på nycirkus, dockteater och fantastisk musik.

Ronja Rövardotter är en fängslande berättelse om att finna sin egen väg, men den handlar också om en tonårings energiska kamp för fred och rättvisa. Svenska Teaterns nya teateruppsättning återspeglar vår tid, men framför allt är det ett fantastiskt äventyr som ingen är för gammal för att leva sig in i.

 

Bild: Valtteri Kantanen

Kultur tillhör alla

För oss på Aktia är det viktigt att stödja skapandet av kultur och konst. Vi har samarbetat med Svenska Teatern i över 15 år. Pjäsen Ronja Rövardotter, där vi är samarbetspartner, når ut till en bred publik i olika åldrar och med olika bakgrunder, över språk- och kulturgränserna.

– Genom sin medverkan möjliggör Aktia konst av hög kvalitet som främjar välbefinnandet samt upprätthåller bildningskulturen i samhället. Som samarbetspartner till Ronja Rövardotter stöder Aktia också viktiga teaterpedagogiska tjänster och teatertjänster riktade till unga, en aktuell diskussion om hur de unga mår, tidsbilden genom unga människors ögon och hoppet om en bättre framtid, säger Elli Mäkilä, försäljnings- och marknadsföringschef på Svenska Teatern.

Föreställningarna börjar 7.9.2023 och biljetterna finns redan till salu.

 

Gruppbild: Cata Portin