Gå vidare till innehållet Gå vidare till chatten
Det skickas aktivt ut bluffmeddelanden i Aktias namn

Det har skickats bluffmeddelanden i Aktias namn där det står att ”du har fått en uppdatering" och där du uppmanas att logga in via länken. Klicka inte på länken, den leder till en falsk webbplats. Läs mer om hur du sköter dina bankärenden tryggt.

 

Markkinaraati: Upp till bevis för lågprisbutiker

Markkinaraati: Upp till bevis för lågprisbutiker

Den 12 maj 2023 Marknadsrådet, Markkinaraati

I Kauppalehtis marknadsråd Markkinaraati diskuterades lågprisbutiker. Tokmanni, Puuilo och Verkkokauppa.com är börsnoterade lågprisaffärer i Finland. Deras aktiekurser har utvecklats på olika sätt under början av året. Puuilo ligger på samma nivå som vid årsskiftet, Tokmanni på en lägre nivå. Verkkokauppa.com har klarat sig allra svagast.

– Tokmannis utmaning är att förbättra lönsamheten. Effektivitet har utlovats för att kompensera de ökade kostnaderna. Trots nedskärningarna är utdelningsavkastningen sex procent. Tokmannis aktie är ganska billig och har potential. Nu är det dock upp till bevis, menade Aktias portföljförvaltare Juuso Kenkkilä, som deltog i Kauppalehtis Markkinaraati-diskussion.

I diskussionen deltog förutom Kenkkilä också Tokmannis marknadsförings- och kommunikationsdirektör Veli-Pekka Ääri samt chefsekonomen för Finsk Handel Jaana Kurjenoja.

För att spela videon måste alla cookies på webbsidan accepteras.