Gå vidare till innehållet Gå vidare till chatten
I Aktias namn rings det bluffsamtal där de varnas för att till exempel bankkoderna eller kontot är i fara Bedragaren försöker bestyrka sitt ärende genom att skicka ett textmeddelande, som syns i samma bekanta meddelandekedja som Aktias äkta meddelanden. Läs mer.
Välkommen att bli kund hos Europas bästa ränteförvaltare

Välkommen att bli kund hos Europas bästa ränteförvaltare

Den 31 maj 2023 Företagskunder

Aktia har valts till bästa europeiska räntefondförvaltare i Refinitiv Lipper Fund Awards-jämförelsen i serien för små fondhus. Även Aktias fonder vann återigen förstapriser i såväl Norden som Europa.

Samma mångfaldigt prisbelönta kapitalförvaltningskunnande som våra stora, professionella institutionskunder litar på finns alltid tillgängligt för alla våra företags- och personkunder såväl via våra helhetslösningar som våra mångsidiga placeringsprodukter.

Ett bankbyte är en möjlighet – använd den väl

Om du vill utveckla din ekonomi, trygga den och öka din förmögenhet, välj en bank som gör det möjligt. Aktia är en kapitalförvaltarbank som verkligen vill hjälpa dig att öka din förmögenhet. Som grund för detta har vi en individuellt skräddarsydd förmögenhetsplan som gör det möjligt för dig att spara på ett målmedvetet sätt vid sidan om amortering på lån och ger ekonomisk trygghet också i oväntade situationer. Boka ett distansmöte, så pratar vi mera.

Boka tid för ett distansmöte

Aktia Private Banking är en servicehelhet för en långsiktig och målmedveten ökning av din förmögenhet

Om du har en placeringsförmögenhet på minst 500 000 euro erbjuder vår Private Banking-tjänst dig en egen bankir och förstklassiga kapitalförvaltningstjänster, såväl som finansieringslösningar för att stöda dem, liv- och placeringsförsäkringar samt alla de låne- och betalningstjänster som du behöver i din vardag. Som en smidig och förstklassig helhet som passar just dig och din familj.

Kontakta oss

Aktias företagskunder uppskattar den egna kontaktpersonens heltäckande service

Vår företagsbank betjänar personligt och smidigt både i företagets och företagarens ärenden. Aktias företagskunder uppfattar Aktia som en pålitlig partner som kan svara på sina kunders behov. Särskilt mycket uppskattar man sin kontaktpersons expertis. Källa: Aktias kundnöjdhetsundersökning 2022.

Boka tid för ett distansmöte

Refinitiv Lipper Fund Awards-priser är baserade på Lipper Leader for Consistent Return-klassificeringen, vilken är en oberoende, kvantitativ, riskjusterad mätare, som räknas på 36, 60 och 120 månaders period. Lipper Leader-fondjämförelser är inte och är inte avsedda som placeringsråd, säljerbjudande eller som köprekommendation för något värdepapper för någon operatör inom något område. För mer information: lipperfundawards.com