Gå vidare till innehållet Gå vidare till chatten
Det skickas aktivt ut bluffmeddelanden i Aktias namn. Det finns också bluffnätfakturor i farten.

För mer information klicka här.

Aktias kundförmån till Ronja Rövardotter

Aktias kundförmån till Ronja Rövardotter

Den 14 oktober 2023 Bloggar och artiklar

Det fängslande fantasiäventyret Ronja Rövardotter hade premiär på Svenska Teatern i september 2023. Svenska Teatern är Aktias samarbetspartner och som kund hos Aktia kan du köpa biljetter till utvalda Ronja Rövardotter-föreställningar till förmånspris.

Ronja Rövardotter bjuder publiken på nycirkus, dockteater och fantastisk musik. Den handlar om att finna sin egen väg, men också om en tonårings energiska kamp för fred och rättvisa. Pjäsen återspeglar vår tid, men framför allt är den ett fantastiskt äventyr som ingen är för gammal för att leva sig in i.  

Aktia har samarbetat med Svenska Teatern i över 15 år och är samarbetspartner till pjäsen.

”Vi vill stöda olika kulturformer mångsidigt och lyfta fram nya talanger. Svenska Teaterns produktion känner inga språkgränser och når ut till en bred publik i olika åldrar och med olika bakgrunder. Jag är glad över att vi som samarbetspartner kan erbjuda våra kunder en möjlighet till en teaterupplevelse till förmånspris”, säger Anna Holtari, Brand Lead på Aktia.

Med koden AKTIA10 får du 10 % rabatt på ditt inköp om du köper dina biljetter i Svenska Teaterns webbutik. Kampanjpriset gäller för Ronja Rövardotter-föreställningarna fredag 12.1.2024 kl. 18.30, lördag 13.1.2024 kl. 13 & 18.30. Kampanjtiden är i kraft 1–31.10.2023.

Köp dina biljetter i Svenska Teaterns webbutik 

Rabatterade biljetter säljs endast som direktköp i webbutiken till utvalda föreställningar eller produktioner. Biljetterna kan inte bokas och har ingen bytesrätt. Begränsat antal platser. Rabatten gäller normalprissatta biljetter i prisklasserna A–C. Rabatten gäller inte pensionärs-, barn- och ungdomsbiljetter. Beställningskostnaderna är inräknade i priset men bokningsavgifter och leveranskostnader tillkommer. Försäljnings- och leveransvillkor gäller. Svenska Teatern förbehåller sig rätten till ändringar och ansvarar inte för eventuella tryckfel.

Foto: Cata Portin