Gå vidare till innehållet Gå vidare till chatten
Det skickas aktivt ut bluffmeddelanden i Aktias namn. Det finns också bluffnätfakturor i farten.

För mer information klicka här.

Markkinaraati: Att placera för barn är en investering i en hållbar framtid

Markkinaraati: Att placera för barn är en investering i en hållbar framtid

Den 20 oktober 2023 Marknadsrådet, Markkinaraati

Diskussionsämnet i veckans upplaga av Kauppalehtis marknadsråd Markkinaraati var att placera för barn. Rådet menar att det är ett bra sätt att långsiktigt bygga upp förmögenhet för barnets framtid. Det är också ett bra sätt att börja tala om pengar med barnet när barnet väl är moget att hantera saker som gäller ekonomi. 

Ofta är målinriktat sparande för mindre och större anskaffningar en bra början för att börja förstå ekonomiska realiteter. I något skede fördjupas diskussionsämnena till placeringsobjekt.

– Fond- och indexsparande är goda sätt att diversifiera placeringarna för barn. Ansvarsfullt placerande har en dubbel inverkan på barnets framtid. För det första arbetar fenomenet ränta på ränta långsiktigt. Samtidigt bidrar ansvarsfullt placerande en sundare värld som också är barnets framtida livsmiljö, sade Thomas Lindholm, försäljningsdirektör inom placeringar på Aktia. 

I diskussionen deltog förutom Lindholm även privatplaceraren Jasmin Hamid och placeringscoachen och placeraren Anna Harjula.

För att spela videon måste alla cookies på webbsidan accepteras.