Gå vidare till innehållet Gå vidare till chatten
Behöver du stöd för att sköta ärenden digitalt?  Välkommen 10.4 eller 11.4 för att lära dig använda Aktias digitala tjänster tryggt och smidigt

Behöver du stöd för att sköta ärenden digitalt? Välkommen 10.4 eller 11.4 för att lära dig använda Aktias digitala tjänster tryggt och smidigt

Den 4 april 2024 Bloggar och artiklar

Behöver du stöd för att sköta dina bankärenden på nätet och i mobilen?  Är du orolig för säkerheten när du använder digitala tjänster? Banktjänsterna har alltmer förflyttat sig till den digitala världen, och vårt mål på Aktia är stöda våra kunder i användningen av digitala banktjänster. 

Välkommen till Aktia Studio och lyssna på våra sakkunniga som berättar om trygga digitala tjänster antingen onsdagen den 10 april kl. 11.30–13.00 eller torsdagen den 11 april kl. 16.30–18.00. Onsdagens tillställning ordnas på svenska och torsdagens tillställning på finska. Du kan välja en för dig lämplig tidpunkt i samband med anmälan. Adressen är Olofsgatan 1, Helsingfors.

Under tillställningen berättar vi om hur du använder Aktia Mobilbank och Aktia ID-appen för att sköta dina bankärenden tryggt på nätet. Vi kommer också att diskutera och ge viktiga tips om informationssäkerheten i banktjänsterna. Aktias personal finns på plats och vi hjälper dig med mobilbanken och Aktia ID-appen, så ta gärna med din telefon, smarttelefon, dator eller annan digital enhet som du använder för att sköta bankärenden. 

Anmäl dig på adressen https://www.lyyti.fi/reg/Aktia_asioi_turvallisesti före 7.4.2024 kl. 12.00 eftersom vi har ett begränsat antal platser. Platserna fylls i anmälningsordning.