Gå vidare till innehållet Gå vidare till chatten
Flow Festivals förnyade Gold-område tillsammans med Aktias Finnair Visa Credit

Flow Festivals förnyade Gold-område tillsammans med Aktias Finnair Visa Credit

Den 14 maj 2024 Bloggar och artiklar

Flow Festival firar sitt 20-årsjubileum i Södervik, Helsingfors den 9–11 augusti 2024. Med anledning av sitt jubileumsår bjuder Flowfestivalen på ett internationellt och högklassigt program med de starkast lysande stjärnorna inom pop och indie, de populäraste namnen i dj- och klubbsammanhang samt diskussioner om aktuella frågor och samtidskonst. 

Flow är också känt för sitt förstklassiga restaurangutbud, ett omfattande hållbarhetsprogram och Söderviks unika festivalområde. Totalt kommer cirka 150 toppartister att uppträda på Flow, bland dem Fred again.., Halsey, Pulp, Janelle Monáe, The Smile, PJ Harvey, RAYE, IDLES, Jessie Ware, AURORA,Vince Staples och många andra internationella och inhemska toppnamn.

Flow Festivals förnyade Gold-område förverkligas tillsammans med Finnair Visa Credit

I år kommer Flow Festivals förnyade Gold-område att byggas inuti den ikoniska gasklockan i centrala Södervik. År 2024 kommer Gold-området att uppföras tillsammans med Finnair Visa Credit. Gold-biljetten ger dig en unik möjlighet att besöka den historiska gasklockan, som kommer att förvandlas till en mysig oas där du kan koppla av och njuta av festivalupplevelsen under Flow.

I området kommer du bland annat att hitta en Finnair Visa-lounge, den fina veganska restaurangen Magu och en bar. Utanför stålklockan ska en terrass byggas, och för första gången i Flows historia kommer du att kunna njuta av scenens huvudnummer direkt från Gold-området. 

Finnair Visa Credit Card ger dig flexibilitet och trygghet både hemma och utomlands. Nya kortinnehavare får Flow Festival Gold-biljetter till rabatterade priser.

Ansök om Aktias Finnair Visa Credit-kort under perioden 13–31 maj 2024. När din kreditansökan har godkänts får du en rabattkod att använda på Gold-biljetterna till Flow Festival. Med rabattkoden kan du köpa en Gold-biljett för en dag till specialpriset 185 euro (ordinarie pris 229 euro fr.o.m. 16 maj) eller en Gold-biljett för tre dagar till specialpriset 315 euro (ordinarie pris 399 euro fr.o.m. 16 maj). Biljettillgången är begränsad. Du kan köpa max två biljetter. Rabatten är endast tillgänglig för nya kortinnehavare.  

Läs mer om kortet och dess villkor 

Så här får du rabattkoden: När din kreditkortsansökan har godkänts får du en personlig rabattkod i Finnairs nyhetsbrev, senast den 10 juni 2024. Observera att du måste ha godkänt samtycket till marknadsföring från Finnair för att få nyhetsbrevet. Om du vill kan du när som helst avsluta prenumerationen på nyhetsbrevet med hjälp av länken i slutet av nyhetsbrevet. Rabatterade biljetter är tillgängliga t.o.m. 19 juni eller så länge de finns kvar. Biljettillgången är begränsad. Kreditkortet utfärdas av Aktia Bank Plc. 

Ansök om kort