Gå vidare till innehållet Gå vidare till chatten
I Aktias namn rings det bluffsamtal där de varnas för att till exempel bankkoderna eller kontot är i fara Bedragaren försöker bestyrka sitt ärende genom att skicka ett textmeddelande, som syns i samma bekanta meddelandekedja som Aktias äkta meddelanden. Läs mer.
Aktia blir samarbetspartner till IF Gnistans juniorfotboll

Aktia blir samarbetspartner till IF Gnistans juniorfotboll

Den 11 juni 2024 Bloggar och artiklar

Aktia är med och stöder Gnistans juniorfotboll.

Aktia är med och stöder juniorerna när fotbollsklubben IF Gnistan, som grundades 1924, firar sitt 100-årsjubileum.

”I enlighet med sin strategi vill Aktia stödja unga, och från denna utgångspunkt uppstod också ett partnerskap med Gnistans juniorverksamhet.  Gnistan är en av huvudstadsregionens mest betydande idrottsföreningar och når därmed ut till ett stort antal barn och unga. I samarbetet betonas en viktig del av Aktias värderingar – att göra saker kunnigt tillsammans”, säger Aktias Brand Lead Anna Holtari.

Glädje och ekonomiska färdigheter på turneringarna

Inom ramen för samarbetet möjliggörs bland annat en traditionell juniorturnering. Den årliga juniorturneringen samlar över 100 lag och med hjälp av samarbetet ser vi till att fotbollsplanerna också i fortsättningen fylls av entusiastiska juniorspelare.  

Ilkka Vanala, verkställande direktör för IF Gnistan rf, är ytterst nöjd med samarbetet.

”Vi är mycket glada över partnerskapet med Aktia. Aktias starka engagemang och satsning på verksamheten inom våra juniorlag möjliggör även i fortsättningen högklassig och yrkeskunnig träning för unga, och nu kan vi också erbjuda dem värdefulla ekonomiska färdigheter”, säger Vanala.

”Det är viktigt för Aktia att kunna stödja unga och deras föräldrar. Ett konkret exempel på detta är evenemanget om ekonomiska färdigheter som vi ordnar tillsammans. Evenemanget är samtidigt en fortsättning på Käärijäs ekonomiskola som vi ordnade i fjol”, fortsätter Holtari.  


Gnistan i ett nötskal 

Fotbollsklubben Gnistan, som grundades 1924, firar i år sitt hundraårsjubileum. Klubben från Åggelby är en av de mest traditionella fotbollsklubbarna i Finland och har haft regelbunden tävlingsverksamhet sedan början av 1930-talet. 

Gnistan är en av huvudstadsregionens största idrottsföreningar och den fjärde största fotbollsklubben i fotbollsligan med hänsyn till antalet spelare.