Aktia Credit

Aktia Credit -luottokortilla maksat ja nostat rahaa, helposti ja turvallisesti kaikkialla maailmassa. Saat matkavakuutuksen kun maksat matkasi kulut kokonaisuudessaan kortilla.

Luottoraja mahdollistaa tarvittaessa suurenkin hankinnan kortilla sekä laskun maksamisen erissä juuri silloin, kun maksamiseen tarvitaan joustoa. Saat luottokorttiostoksillesi jopa 45 päivää korotonta maksuaikaa ja kaksi maksuvapaata kuukautta. Lue lisää kortin luotto-ominaisuudesta.

Matkavakuutus

Aktia Credit -kortin omistajana sinulla on käytössäsi matkavakuutus, joka antaa turvaa matkallesi tapaturman tai sairastumisen varalta. Korttiisi sisältyy vapaa-ajan matkavakuutus, edellyttäen että matkakulut on maksettu kortillasi. Matkavakuutuksen myöntää AXA. Tutustu huolellisesti ehtoihin.

Korttireklamaatio

Jos et ole saanut tilaamiasi tuotteita tai verkko-ostoksesi on veloitettu tuplasti, voit ostosuojan avulla saada rahasi takaisin. Lue lisää.

Käteisnostot

Voit nostaa käteistä automaateista sujuvasti niin kotimaassa kuin ulkomailla. Tarjoamme sinulle myös mahdollisuuden nostaa käteistä K-ruokakaupoista ja R-kioskeista. Lue lisää käteisnostoista.

Hätäkäteispalvelu

Jos sinulta varastetaan tai hävität Aktian maksukortin (Mastercard) ulkomaanmatkalla, voit saada apua hätäkäteisen muodossa siinä maassa, jossa olet. Lue lisää hätäkäteispalvelusta.
 

Hae korttia

  • Aktia Credit -kortti voidaan myöntää 18 vuotta täyttäneelle henkilölle, jolla on säännölliset tulot, joka on hoitanut raha-asiansa moitteettomasti ja jolla ei ole rekisteröityjä maksuhäiriöitä.
  • Jos olet yliopisto-, ammattikorkeakoulu- tai korkeakouluopiskelija, ja sinulla on suoritettuna vähintään 90 opintopistettä, voit saada kortin. Opiskelijoille luottoraja on 2 000 euroa (Aktian asiakkaille) ja muiden pankkien asiakkaille 1000€. Liitä todistus opintopisteistäsi hakemukseen Aktia Wallet -sovelluksessa tai verkkopankissa.
  • Aktia Credit -korttiin voit saada rinnakkaiskortit kahdelle 16 vuotta täyttäneelle henkilölle.
  • Hyödynnämme automaattista päätöksentekoa luottohakemusten käsittelyssä. Päätöksemme perustuu asiakkaan hakemuksen yhteydessä antamiin tietoihin, Aktialla jo oleviin asiakastietoihin sekä ulkoisista rekistereistä kuten luottotietorekistereistä ja väestötietojärjestelmästä haettaviin tietoihin. Luottopäätöksen saatuasi voit halutessasi pyytää, että automaattisen päätöksen sijaan toimihenkilö käsittelee tietosi luotonmyöntäjän puolesta. Voit saattaa päätöksen toimihenkilön käsiteltäväksi soittamalla asiakaspalveluumme numerossa 010 247 010.

    Aktian tietosuojaselosteessa kerrotaan tarkemmin henkilötietojen käsittelystä. Tietosuojaseloste löytyy osoitteesta aktia.fi/fi/yksityisyyden-suoja.

 

Korttiehdot ja kuluttajaluottotiedot:

AXA matkavakuutus: