Aktia Konsumtionslån för en flexibel vardag

Lån när du behöver det. Aktias konsumtionskrediter flexar enligt dina behov och passar alla plånböcker och drömmar.

Ska du köpa ny bil eller sommarstuga? Drömmer du om en resa eller vill du göra om hemma? Slutade tvättmaskinen fungera eller vill du ha en ny soffa i vardagsrummet? Hos Aktia får du olika konsumtionslån, engångskrediter eller fortlöpande krediter.  Aktia kreditkort och Flexlimit är fortlöpande krediter som ger spelrum i vardagen och hjälper till vid oväntade utgifter.

Konsumtionslån som engångskredit 

En engångskredit är ett skuldebrevslån med säkerhet. Du kan t.ex. utnyttja din bostad som säkerhet för ett billån upp till 70 % av bostadens gängse värde.  

Kreditkort är ett konsumtionslån utan säkerhet

Aktias Kreditkort är en konsumtionskredit utan säkerhet. Det är en flexibel lösning för mindre anskaffningar och överraskande utgifter i vardagen. Du har hela tiden en konsumtionskredit som motsvarar kortets kreditgräns till ditt förfogande.

Krediten ingår i kortets egenskaper; du bestämmer själv när du vill ta kortkrediten i bruk. Din kreditkortsräkning visar förutom totalsumman även ett färdigt uträknat minimiamorteringsbelopp. När du betalar bara det övergår resten av dina kortköp till kortkrediten. Du kan ändra kreditgränsen för ditt kreditkort enligt dina behov och din livssituation.

Kontakta oss för mer information om våra lån eller fyll i din låneansökan direkt.

Ansök om konsumtionslån
 

Räkna på ditt lån / Till Låneräknaren
Ett låneskydd hjälper dig att betala lånekostnader om något oväntat händer / Till Låneskydd
Försäkra ditt hem och dina saker / Försäkra ditt hem och dina saker.