Etumme EVU:n kannattajille

 
 
EVU:n pitkäaikaisena kumppanina tarjoamme nyt junioreiden perheille räätälöidyn asuntolainatarjouksen*. Lisäksi lahjoitamme jokaista Aktiaan siirtyvää asuntolainaa kohti 100 € siirtyjän omalle juniorijoukkueelle. Pyydä lainatarjous nyt heti ja päivitä asuntolainasi vastaamaan nykyisiä tarpeitasi. Kiinnostuitko? Jätä yhteystietosi, niin olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

 

Tunnusta väriä missä ikinä liikutkin!

Aktian asiakkaana sinulla on mahdollisuus hankkia Mastercard -kortti kannattamasi seuran väreissä. Korttisi käy maksuvälineenä kaikkialla maailmassa.

Kysy yhteyshenkilöltäsi lisätietoja.

 

 

Kiinnostuitko?

Jätä yhteydenottopyyntö alla olevalla lomakkeella (täytäthän kaikki kentät).
Olemme Sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

Jätä yhteydenottopyyntö

 

* Asuntolainan vakuudeksi edellytämme pankin hyväksymää asuntoa. Vakuus on tällöin joko asunto-osakkeen osakekirja tai kiinteistöön vahvistetut panttikirjat. Esimerkin luvut ovat indikatiivisia, lopullinen lainan korko määräytyy luoton nostopäivän mukaan. Pankkia sitova luottolupaus edellyttää luottopäätösmenettelyä.

Laskentaoletusten muuttaminen voi johtaa erilaiseen lopputulokseen mm. takaisinmaksettavan kokonaismäärän, maksuerien ja todellisen vuosikoron osalta. Esimerkkilaskelma ei ole pankkia sitova lainatarjous. Pankki käyttää luottoa ja/tai luotollista korttia tarjotessaan tarjouksen pyytäjien henkilöluottotietoja. Luottotiedot hankitaan Suomen Asiakastieto Oy:stä.