Gå vidare till innehållet Gå vidare till chatten
Kortstörning

Aktia hade på eftermiddagen 10.6 en störning som orsakade tillfälliga avbrott i Debit-kortens funktion. Alla Aktias kort fungerar nu normalt. Under avbrotten kan det ha uppstått täckningsreserveringar, som försvinner automatiskt inom 14 dygn. Vi beklagar det besvär störningen medförde.

Försök att få tag på nätbankskoder i Aktias namn – falska nätsidor bland sökmotorernas sökresultat Läs mera

Nyhetsarkiv

Aktia och Taaleri har verkställt transaktionen gällande Taaleris kapitalförvaltningsverksamhet

Den 3 maj 2021 Meddelanden

Aktia och Taaleri har verkställt transaktionen gällande Taaleris kapitalförvaltningsverksamhet och Aktia har riktat en aktieemission till Taaleri.

”Fusionen av Aktias och Taaleris kapitalförvaltningsverksamhet och kompatibiliteten av funktionerna skapar värde på flera sätt såväl för Aktias kunder som medarbetare. För oss är affären således ett viktigt steg mot Aktias tydliga målsättning att vara den bästa kapitalförvaltaren i Finland”, säger Aktias verkställande direktör Mikko Ayub.

Läs börsmeddelandet