Aktia PrePaid World Lahjakortti

Aktia PrePaid World Lahjakortti on mitä parhain ja monipuolisin lahja, koska lahjansaaja voi itse valita, missä ja miten hän sen käyttää. Kortti toimii sekä Suomessa että ulkomailla ja sillä voi tehdä verkko-ostoksia.

Lahjakortin voit antaa lahjaksi kenelle tahansa yli 7-vuotiaalle ja myös henkilöille, jotka eivät ole Aktian asiakkaita. Lahjakortin ostajan tulee olla täyttänyt 18 vuotta ja hänellä tulee olla suomalainen henkilötunnus.

PrePaid World Lahjakortti

  • Aktia PrePaid World Lahjakorttiin voi ladata 20–150 euroa.
  • Lahjakortti toimii maailmanlaajuisesti maksupäätteissä ja käteisnostoautomaateissa. Ostot ja nostot veloitetaan kortin arvotililtä reaaliajassa.
  • Lahjakortilla voi tehdä ostoksia verkossa.

Anna lahjakortti lahjaksi

Hanki PrePaid World Lahjakortti lähimmästä R-kioskista. Katso lähin R-kioski. Lahjakortti on heti käyttövalmis ja sen mukana on PIN-koodi. Kortin avausmaksu on 5 euroa.

PrePaid World Lahjakorttia ei saa Aktian konttoreista.

 

Aktia PrePaid Ladattava -kortti

Aktian PrePaid Ladattava -kortti on erinomainen vaihtoehto sinulle, joka haluat monipuolisen kortin, joka on erillään pankkitilistäsi.

Kortti on turvallinen käyttää Suomessa, ulkomaanmatkalla ja kun teet verkko-ostoksia. Voit maksaa ostoksesi kuten millä tahansa kortilla. Erona muihin on, että käytettävissä oleva raha ladataan kortille etukäteen.

PrePaid Ladattava -kortin voi hankkia 7 vuotta täyttäneelle henkilölle. Tässä tapauksessa kortinhaltijan on oltava Aktian asiakas, ja tilaajan vähintään 18-vuotias. Molempien huoltajien tulee hyväksyä tilaus ja kortin voi ladata yhden huoltajan lähettämällä verkkopankkiviestillä. Jos tilaat kortin itsellesi Aktia Wallet -sovelluksen kautta, sinun tulee olla vähintään 18-vuotias.

 

Lataa rahaa kortille

PrePaid Ladattava -korttiin voi ladata 20–2500 euroa (alle 18-vuotiaat enintään 500 euroa). Kun olet suomalaisen pankin verkkopankkiasiakas, voit ladata rahaa kortille Aktia Wallet -sovelluksen kautta. Aktia Pankin asiakkaana voit ladata rahaa kortillesi myös verkkopankin kautta.

 
Prepaid korttien yleiset ehdot (päivitetyt ehdot nykyisille Prepaid-asiakkaille alkaen 20.9.2018)