Aktia World Elite Credit

Korkeaa laatua, parasta palvelutasoa ja huoletonta matkustamista - luottokortti täynnä mahdollisuuksia!

Concierge-palvelu

LoungeKey

Matkavakuutus

Mastercard Priceless cities

Aktia Wallet

Concierge-palvelu

Concierge-palvelu on ylellinen palvelu, jonka avulla säästät paljon aikaa. Concierge-palvelun henkilökunta on osaavaa ja kokenutta, ja palvelulla on laaja yhteistyöverkosto. Concierge-palvelu voi esimerkiksi auttaa sinua suunnittelemaan matkasi, varaamaan ravintolasta pöydän, hotellista huoneen tai ostamaan konserttilippuja. Concierge-palvelu puh. +358 9 4245 0135 (ark. klo 8–21, la klo 9–17)

LoungeKey-ohjelma

Saat käyttöösi laajan lounge-verkoston, joka koostuu yli 700 LoungeKey-loungeista. Nauti matkoillasi lounge-palveluista: ruoasta, juomasta ja mukavuuksista – lentolippusi kategoriasta riippumatta. Saat kolme ilmaista lounge-käyntiä vuodessa. Lue lisää >>

Lataa LoungeKey-sovellus:

Matkavakuutus

World Elite -korttiin kuuluu kattava matkavakuutus, joka on voimassa kaikilla matkoilla niin Suomessa kuin ulkomailla, vaikka et olisi maksanut kyseistä matkaa World Elite -luottokortillasi. Vakuutus kattaa myös mukana olevat perheenjäsenet. Matkavakuutukseen kuuluu myös matkatavaravakuutus ja matkavastuuvakuutus. Tutustu matkavakuutuksen ehtoihin sekä matkavakuutuksen yleisiin sopimusehtoihin.

Mastercard Priceless cities -ohjelma

Mastercard Priceless cities -ohjelma antaa upeita tarjouksia kaupungeissa eri puolilla maailmaa. Jos suunnittelet lomaa, tarkista tarjouksista, jos juuri sinun kohdekaupungissasi voi varata hotellin tai nauttia ravintolaillallisesta erikoishintaan. Tarjolla on myös laaja valikoima kulttuuritapahtumia ja ainutlaatuisia elämyksiä. Ohjelmaan rekisteröityminen on maksuton, ja teet sen helposti osoitteessa www.priceless.com (englanniksi). Rekisteröidyttyäsi voit lunastaa tarjouksia ennen matkaasi.

Aktia Wallet

Aktia Wallet -sovelluksessa voit kätevästi seurata ja hallinnoida maksukorttien tapahtumia ja asetuksia. Näet korttien käytettävissä olevan saldon sekä vahvistetut korttitapahtumat reaaliajassa. Suljet kadotetun kortin tilapäisesti ja avaat sulun nopeasti, jos korttisi löytyy. Aluerajauksen avulla valitset itse missä korttisi toimii, niin maantieteellisesti kuin verkossa. Sovellus on maksuton.

undefined