Aktia Brukslån - lån utan borgensmän eller säkerheter

Vill du förverkliga din dröm av en ny motorcykel, bil eller båt? Är det aktuellt att renovera din lägenhet? Aktia Brukslån erbjuder flexibilitet i din ekonomi då du behöver det.

Aktia Brukslån är en engångskredit på 2 500–20 000, som kan beviljas utan säkerheter eller borgensmän. Det är lätt att ansöka om lånet, och pengarna betalas in på ditt konto inom 1 – 3 vardagar.

Om du har krediter från förut kan du spara en betydlig summa genom att kombinera dem till ett Aktia Brukslån.

Den effektiva räntan på Brukslånet och det totala beloppet som ska betalas räknas med antagandet att krediten är 5 000 euro, kredittiden är fem år och krediten används i sin helhet, räntan samt avgifter och provisioner förblir oförändrade under kreditens hela löptid och krediten betalas tillbaka i 60 lika stora delbetalningar med en månads mellanrum. Räntan på krediten är 3 mån. euribor + 8,5 %, kontoskötselavgiften 3,90 euro/faktura och uppläggningsavgiften 60 euro. Uppläggningsavgiften debiteras som en engångsdebitering i samband med den första månadsraten. Den effektiva räntan är 10,77 % (räknad 26.3.2018 3 mån. euribor -0,329 %) och det totala beloppet som ska betalas är då 6 391 euro.