Gå vidare till innehållet Gå vidare till chatten
Det förekommer bedrägeriförsök i Aktias namn för att få tag på nätbankskoder Läs mer

Förmögenhetsplanen hjälper dig att se dina egna ekonomiska möjligheter, öka din förmögenhet och förbereda dig för ekonomiska risker. Boka tid, så gör vi en skräddarsydd plan för dig och ordnar om dina lån, så att du får ut det mesta av din ekonomi. Just nu erbjuder vi dig flyttande av ditt lån till Aktia utan expeditionsavgift.*

En plan skräddarsydd för dig

Boka en tid så gör vi upp en förmögenhetsplan för dig, som hjälper dig spara inför goda dagar och uppfylla dina drömmar men samtidigt gör dig beredd för motgångar och tryggar framtiden för dina käraste, om något skulle hända dig. I planen beaktar vi din och hela din familjs ekonomiska helhet, bestående av lån och andra utgifter, inkomster och förmögenhet samt hur olika risker kan inverka på dem. Vi utgår från dina målsättningar och önskningar för vilken typ av liv du i framtiden vill leva. Du kan bli överraskad över allt som din ekonomi kan möjliggöra.

Som en del av planen kan vi komma överens om att optimera månadsraten och amorteringstidtabellen för ditt lån för att möjliggöra ett effektivt sparande vid sidan om amorteringarna. Att diversifiera egendomen också i andra tillgångsslag än bostaden är vettigt även ur ett riskhanteringsperspektiv.

För att vardagen ska kunna fortsätta också då oväntade saker inträffar kan levnadsstandarden och återbetalningen av lån tryggas med lämpliga personskydd. Med dem kan man förbereda sig såväl för dödsfall som för inkomstförluster och kostnader som orsakas av till exempel en allvarlig sjukdom.

Boka tid för ett distansmöte

*Erbjudandet gäller till och med 31.12.2022. Erbjudandet förutsätter att du gör en förmögenhetsplan tillsammans med Aktias specialist. Förmögenhetsplanen förbinder dig inte till något. 

Räkneexempel för ett bolån på 150 000 euro med en betalningstid på 25 år: den effektiva årliga räntar är 1,74 %, då lånets ränta är 12 mån. euribor + 0,60 % ((1,067 % 15.6.2022), kostnader för skötsel av lånet är 2,30 euro/mån. och expeditionsavgift 0 euro. Den uppskattade helhetskostnaden för lånet är 184 701 euro och betalningsraternas antal 301 st. Räkneexemplet baserar sig på ett antagande om att lånets ränta och övriga kostnader förblir oförändrade under hela lånetiden och lånet amorteras i jämna rater, 612 euro/mån. Lånet beviljas av Aktia Bank Abp. Ett kreditlöfte som förbinder banken kräver kreditbeviljningspraxis.

Mer om ämnet

Vår uppgift är att hjälpa dig se möjligheter och risker i din ekonomi – bygga en förmögenhetsplan som passar just dig.