Gå vidare till innehållet Gå vidare till chatten
Kortstörning

Aktia hade på eftermiddagen 10.6 en störning som orsakade tillfälliga avbrott i Debit-kortens funktion. Alla Aktias kort fungerar nu normalt. Under avbrotten kan det ha uppstått täckningsreserveringar, som försvinner automatiskt inom 14 dygn. Vi beklagar det besvär störningen medförde.

Försök att få tag på nätbankskoder i Aktias namn – falska nätsidor bland sökmotorernas sökresultat Läs mera

Nyhetsarkiv

Bedrägeriförsök på gång – ge aldrig ut dina uppgifter per telefon, e-post eller sms

Den 9 mars 2021 Meddelanden

Bluffmeddelande i Aktias namn fiskar efter nätbankskoder. Vi påminner våra kunder om att nätbankskoder aldrig efterfrågas per SMS. Gå aldrig till nätbanken via en länk som kommit per SMS och svara inte på frågor i bluffmeddelanden.