Aktia PrePaid Ladattava -kortti

Aktian PrePaid Ladattava -kortti on erinomainen vaihtoehto sinulle, joka haluat monipuolisen kortin, joka on erillään pankkitilistäsi.

Kortti on turvallinen käyttää Suomessa, ulkomaanmatkalla ja kun teet verkko-ostoksia. Voit maksaa ostoksesi kuten millä tahansa kortilla. Erona muihin on, että käytettävissä oleva raha ladataan kortille etukäteen.

PrePaid Ladattava -kortin voi hankkia 7 vuotta täyttäneelle henkilölle. Tässä tapauksessa kortinhaltijan on oltava Aktian asiakas, ja tilaajan vähintään 18-vuotias. Molempien huoltajien tulee hyväksyä tilaus ja kortin voi ladata yhden huoltajan lähettämällä verkkopankkiviestillä. Jos tilaat kortin itsellesi Aktia Wallet -sovelluksen kautta, sinun tulee olla vähintään 18-vuotias.

Lataa rahaa kortille

PrePaid Ladattava -korttiin voi ladata 20–2500 euroa (alle 18-vuotiaat enintään 500 euroa). Kun olet suomalaisen pankin verkkopankkiasiakas, voit ladata rahaa kortille Aktia Wallet -sovelluksen kautta. Aktia Pankin asiakkaana voit ladata rahaa kortillesi myös verkkopankin kautta.

 

Aktia PrePaid World Lahjakortti

Aktia Prepaid World -lahjkorttien myynti on loppunut 13.1.2019

 

 
Prepaid korttien yleiset ehdot (päivitetyt ehdot nykyisille Prepaid-asiakkaille alkaen 20.9.2018)